Λεύκανση Προσώπου: Οι τρόποι που θα σου λύσουν τα χέρια στο λεπτό!

λεύκανση προσώπου

Η λεύκανση προσώπου είναι διαδεδομένη από τα αρχαία ακόμα χρόνια, καθώς ένα περιποιημένο καθαρό πρόσωπο χωρίς ατέλειες αποτελούσε το βασικό χαρακτηριστικό ομορφιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι το δέρμα του προσώπου μας αποτελεί τον καθρέφτης της υγείας μας και γι’ αυτό πρέπει πάντα να το προσέχουμε μέσω της υγιεινής διατροφής, ενυδάτωσης και να εφαρμόζουμε την σωστή περιποίηση για τον τύπο του δέρματος μας. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόσωπό μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τους ρύπους, την έκθεση στον ήλιο, την αλλαγή των καιρικών συνθηκών και το στρες που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Παράλληλα με αυτά, άλλες συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ ακόμα και η κακή διάθεση, συμβάλλουν αρνητικά στην κατάσταση της επιδερμίδας μας.

Συνεπώς η επιδερμίδα επιβαρύνεται και αρχίζει να εμφανίζει σημάδια πρόωρης γήρανσης, κηλίδες, πανάδες και χάνει την λάμψη και την ελαστικότητά της. Για να διορθώσουμε τα προβλήματα αυτά, χρησιμοποιούμε την θεραπεία της λεύκανσης. Η λεύκανση προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων, όπως οι πανάδες, οι δυσχρωμίες, οι ουλές ακμής και η θαμπάδα του δέρματος. Ανάλογα όμως με την έκτασή του, χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι αντιμετώπισης για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας και τι θα μου προσφέρει;

λεύκανση προσώπου με λέιζερ

Οι θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την λεύκανση δέρματος προσώπου πλέον είναι εντελώς ανώδυνες και ακίνδυνες και είναι ικανές να επιφέρουν πολλά θετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας.

Όποια μέθοδος και αν αποφασιστεί να εφαρμοστεί, τα αποτελέσματα είναι αξιοθαύμαστα. Μετά από μερικές συνεδρίες βλέπεις το πρόσωπό σου να αλλάζει εντελώς και να έχει μια διαφορετική όψη και υφή.

Οι πανάδες και οι δυσχρωμίες που συνήθως αποκτούμε μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα εξαφανιστούν πλήρως. Το δέρμα φαίνεται πιο υγιές και σφριγηλό, και κερδίζει ξανά την νεανικότητά του.

Μπορεί η λεύκανση προσώπου να έχει παρενέργειες στην επιδερμίδα μου;

Γενικότερα, εάν η θεραπεία γίνει με τον σωστό τρόπο και από κάποιον εξειδικευμένο αισθητικό, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή κάποια παρενέργεια που θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν σου.

Υπάρχουν απλά κάποια πράγματα που χρειάζεται να προσέξεις τα οποία σε συνεννόηση με τον αισθητικό σου μπορείς να τα συζητήσεις. Συνήθως κάποιες από αυτές τις θεραπείες απαγορεύονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διότι μετά από αυτές το δέρμα είναι αρκετά φωτοευαίσθητο και μπορεί να εμφανίσει κάποιο ερεθισμό.

Υπάρχουν διαβαθμίσεις για την θεραπεία λεύκανσης δέρματος προσώπου ανάλογα με την ηλικία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Είναι λοιπόν απαραίτητο να υπάρχει πλήρης γνώση του ιστορικού του ασθενή πριν από κάθε εφαρμογή.

Μπορεί να υπάρξει κάποιος μικροερεθισμός στο δέρμα μετά την θεραπεία ο οποίος όμως υποχωρεί άμεσα και δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Τέλος, απαραίτητο είναι να γίνεται συστηματική χρήση αντηλιακού για αρκετό καιρό μετά, επειδή μπορεί από την έκθεση στον ήλιο να αποκτήσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι είχαμε στην αρχή.

Τι να προσέξεις στη λεύκανση προσώπου με λευκαντικές κρέμες

Υπάρχουν πλέον στο εμπόριο αρκετές λευκαντικές κρέμες για το πρόσωπο. Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικές είναι και τι μπορούν να προσφέρουν στην επιδερμίδα σου.

Οι λευκαντικές κρέμες εμπεριέχουν διάφορα συστατικά όπως οξέα φρούτων, γλυκολικό οξύ ή βιταμίνη C που υπόσχονται την λεύκανση δέρματος του προσώπου. Αυτό που ουσιαστικά κάνουν είναι να αποχρωματίζουν τις προβληματικές περιοχές και να προκαλούν έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από την κάθε κρέμα  ξεχωριστά και την σύστασή της. Δεν μπορούν όλα τα προϊόντα να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Η αισθητικός σας θα σας προτείνει το ιδανικό προϊόν για την περίπτωσή σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μέθοδος που απαιτεί συστηματική χρήση και τα αποτελέσματα έρχονται με την πάροδο του χρόνου.

Είναι η σωστή λύση  συνδυαστικά  με την αντίστοιχη θεραπεία του ινστιτούτου για ένα καθαρό δέρμα χωρίς λεκέδες.

Θεραπείες του Charites Beauty And Spa

λεύκανση προσώπου σε δερματολόγο

 Το Charites Beauty And Spa έχει να σου προτείνει τις πιο εξελιγμένες  λύσεις και θεραπείες  στις καλύτερες τιμές για να έχεις  το απόλυτο αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία : Εφαρμογή  διαδοχικά 4 διαφορετικών κοκτέιλ  μεσοθεραπειας καθε  φορά για αποχρωματισμό των παναδων και αποκατάσταση της υγείας του δέρματος και εξειδικευμένου peeling.

Υδρογονοθεραπεία : Μη επεμβατική θεραπεία που καθαρίζει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει λεύκανση του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας, μείωση της φλεγμονής  και βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος

Plasma Microcurrent: Μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ρεύμα plasma για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, και χαρίζει στο δέρμα μια πιο νεανική όψη.  Επιτυγχάνει λεύκανση του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, σύσφιξη του δέρματος και αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Για λεύκανση προσώπου ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία προσώπου επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 242 243. Μπορείς ακόμη και να επικοινωνήσεις μαζί μας ηλεκτρονικά. Για τις προσφορές και τα νέα μας μπορείς να ενημερωθείς από στην σελίδα μας στο Facebook.