Θεραπείες Σώματος
Το σώμα σας αξίζει την καλύτερη περιποίηση για να παραμένει όμορφο, νέο και υγιές. Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρουμε με στόχο το αδυνάτισμα, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με την χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων για την επίτευξη μόνιμων και άμεσων αποτελεσμάτων. Εμπιστευθείτε την φροντίδα του σώματός σας στα χέρια των ειδικών.

Για νέα και προσφορές ενημερωθείτε στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.
Θεραπείες Σώματος
therapeies_swmatos
Το σώμα σας αξίζει την καλύτερη περιποίηση για να παραμένει όμορφο, νέο και υγιές. Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρουμε με στόχο το αδυνάτισμα, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με την χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων για την επίτευξη μόνιμων και άμεσων αποτελεσμάτων. Εμπιστευθείτε την φροντίδα του σώματός σας στα χέρια των ειδικών!
Endola
Η πιο πρωτοποριακή μέθοδος μη επεμβατικών θεραπειών για πρόσωπο και σώμα. Ανώδυνη, 100% ασφαλής, με εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Επιτυγχάνει: Άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη εφαρμογή σε κοιλιά, χέρια, πλάτη, μηρούς, γλουτούς. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Lifting σωματος. Σμίλευση ατελειών σώματος μετά από λιποαναρρόφηση.
FraxLipo
To FraxLipo είναι πρωτοποριακό EMS/HIFM μηχάνημα κατάλληλο για αύξηση μυϊκού όγκου, λιποδιάλυση και σμίλευση σώματος, ενισχύοντας επίσης το ανοσοποιητικό και τη λεμφική παροχέτευση.

Ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία! 30 λεπτά θεραπείας μπορούν να εξασκήσουν 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες ενεργοποιούν τα λιποκύτταρα σε αυξημένο μεταβολισμό, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τοπική λιποδιάλυση. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους γλουτούς και την κοιλιά.
Κρυολιπόλυση
Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης.

Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει.
Κρουστικός Υπέρηχος
kroustikos-thumb
Αρχή Θεραπείας

 Ο κρουστικός υπέρηχος διεισδύει ανάλογα με την ένταση και την συχνότητα σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος, αποκαθιστώντας συνδετικό ιστό  σπάζοντας τα ινώδη τοιχώματα απελευθερώνοντας τα λιποκύτταρα. Αυξάνει την αιματική κυκλοφορία στις υπό θεραπεία περιοχές και βοηθάει το λεμφικό σύστημα για καλύτερη αποτοξίνωση. Μόλις διεγερθεί η μικρο-κυκλοφορία, τα υπολείμματα των λιποκυττάρων  και οι τοξίνες κατευθύνονται στο συκώτι και μεταβολίζονται. Σαν αποτέλεσμα θα έχετε πιο ομαλό, πιο σφριγηλό και πιο νεανικό δέρμα μετά από λίγες συνεδρίες.

Μηχανισμός Δράσης

 • Βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία
 • Βελτιώνει την λεμφική παροχέτευση
 • Βελτιώνει τα ενδοκυττάρια υγρά
 • Ελαχιστοποιεί την διόγκωση και την κατακράτηση υγρών
 • Ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση
 • Βελτιώνει την συνοχή του δέρματος
 • Δυναμώνει τον συνδετικό ιστό
 • Μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων (λιπόλυση)

Ηλεκτροθεραπεία (Genesis)
genesis_thumb
Θεραπεία Σώματος για αδυνάτισμα, σύσφιξη και δράση κατά της κυτταρίτιδας. Διαθέτει 340 προγράμματα με FSS (Frequency Surround System) και δυναμική μουσική για τέλεια αεροβική γυμναστική. Προσφέρει ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα χωρίς δυσμορφίες, χαλάρωση, πάχος και κυτταρίτιδα. Γυμνάζει 8 διαφορετικές μυικές ομάδες ταυτόχρονα. Προσφέρει μεγάλη επιλογή συχνοτήτων (10 Hz – 90 Hz). Όλα τα προγράμματα αρχίζουν με προθέρμανση και τελειώνουν με relax.

Μεσοθεραπεία
MESOTHERAPY_BODY_SLIDE_01
Είναι τεχνική στις Θεραπείες Σώματος άμεσης εισαγωγής ενός ή περισσοτέρων συστατικών στο χόριο. Στο χώρο μας γίνεται με τη χρήση του Dermapen, ενός στυλό με περιστρεφόμενη κεφαλή με πολύ λεπτές βελόνες. Κατά την εφαρμογή διανοίγονται πολύ λεπτά κανάλια από την επιδερμίδα προς το χόριο, απ’ όπου διεισδύουν τα ενεργά συστατικά. Υπάρχουν 3 πρωτόκολλα θεραπειών που περιλαμβάνουν αποτοξίνωση, λιποδιάλυση – κυτταρίτιδα και σύσφιξη.

Fermete Therapy
30743456_1680043965407047_2115824086851518464_o
Ανακαλύψτε την άκρως αποτελεσματική θεραπεία για σύσφιξη και επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος. Εφαρμόζουμε ένα εξαιρετικά δραστικό περιτύλιγμα σε μορφή gel το οποίο ενεργοποιείται με massage για σύσφιξη του δέρματος, τόνωση των ιστών και καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος. Τα αποτελέσματα της συσφικτικής και τονωτικής δράσης είναι εμφανή σε ένα μήνα. Διάρκεια 50 λεπτά.

P5 Therapy
charites-beauty-p5-body-therapy
Η δύναμη της θάλασσας στο αδυνάτισμα.
Εντατική Θεραπεία Σώματος που μειώνει το σπλαχνικό λίπος εως 11% στην περιοχή της κοιλιάς και 8% στην περιοχή των γλουτών.

Το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται σε 3 βήματα.
Μάλαξη αδυνατίσματος που σμιλεύει το σώμα Εφαρμογή lotion P5 με 4 διαφορετικά φύκια για μείωση του λίπους, αύξηση της μικροκυκλοφορίας και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Περιτύλιγμα με μαρμελάδα φυκιών που τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. Η μόνη θεραπεία με καινοτόμο δράση απέναντι στην αντιμετώπιση της επίδρασης του άγχους του σύγχρονου τρόπου ζωής στην διαδικασία λιποδιαλυτής.

Sculpt Zone Therapy
sculpt
Μια εντατική θεραπεία με στόχο την εξάλειψη του τοπικού λίπους, της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς, από την πρώτη εφαρμογή!

Πως λειτουργεί; Η ισχυρή λιπολυτική δράση των ενεργών συστατικών της φόρμουλας που εφαρμόζεται ενισχύει την ρευστοποίηση του λίπους, την παραγωγή λιπαρών οξέων τα οποία είναι πηγή για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την κυτταρίτιδα.