Αποτρίχωση Θεσσαλονίκη
Αποτρίχωση Θεσσαλονίκη
Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα το οποίο απασχολεί πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την ποιότητα του δέρματος επιλέγουμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει.

Θα μας βρείτε στην Θεσσαλονίκη Καρόλου Ντηλ 11 στον 5ο όροφο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 2310 242 243. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω email: info@charitesbeauty.gr ή να κλείσετε το ραντεβού σας από την online φόρμα μας.

Αποτρίχωση με κερί ζεστό & Κρύο | Από 10€
apotrixwsh-me-keri-charites-beauty&spa
Το κερί κολλάει στο σώμα της τρίχας (και όχι στο δέρμα) και τη βγάζει από τη ρίζα με χειροκίνητη αφαίρεση του κεριού ή της υφασμάτινης ταινίας από το δέρμα. Οι τρίχες φυτρώνουν ξανά στους θύλακες μετά από 3 εβδομάδες. Οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές στην αφή και μπορεί να μην χρειαστούν ξανά αφαίρεση μέχρι και για 4 εβδομάδες.

Καλά είναι να έχετε εμπειρία στην αποτρίχωση με κερί για τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι, αλλά όχι απαραίτητα και για τα πόδια σας. Κι αυτό επειδή η γραμμή του μπικίνι και οι μασχάλες είναι πιο ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές για αποτρίχωση με κερί σε σύγκριση με τα πόδια.
ELECTRA 755
Η αποτρίχωση με το μηχάνημα Electra 755 αποτελεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Η αποτρίχωση με Laser Electra 755 νέας γενιάς έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και για το λόγο αυτό υπερτερεί σε σχέση με άλλες παρόμοιες μεθόδους αποτρίχωσης.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα και η υφή της τρίχας αλλάζει, γίνεται πιο λεπτή. Μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας με laser Electra 755, οι τρίχες μειώνονται αισθητά, γίνονται πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες, αφού καταστρέφεται τελείως ο τριχωτός τους θύλακας.

Η αποτρίχωση με Electra 755 προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα, ενώ στα περισσότερα σημεία του σώματος η τριχοφυΐα μειώνεται κατά το ήμισυ από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Σε κάθε περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται σίγουρα και από τον τύπο και το χρώμα τρίχας του ατόμου, στον οποίο εφαρμόζεται η μέθοδος.

Γιατί να επιλέξετε το Laser Electra 755;

Το Laser με Electra 755 αποτελεί την πιο ιδανική μέθοδο αποτρίχωσης.

Γιατί όμως αξίζει να την προτιμήσετε έναντι άλλων μεθόδων;

o Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές. o Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.
o Εξυπηρετεί κάθε τύπο και χρώμα δέρματος.
o Ενδείκνυται για κάθε περιοχή του σώματος με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. o Αποτελεί ανώδυνη μέθοδο.

Καινοτομία

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η παράλληλη ψύξη ταυτόχρονα με τον παλμό του Electra 755 εγγυάται το ανώδυνο αποτέλεσμα. Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε και ψυχρό αέρα, ο οποίος προστατεύει το μαυρισμένο δέρμα ή γενικότερα τους σκούρους τύπους δέρματος.

Η αίσθηση που αφήνει η εφαρμογή δεν είναι πόνος, αλλά ένα ελαφρύ κάψιμο. Αυτό συμβαίνει στην αρχή μόνο, καθώς όσο περνούν οι συνεδρίες, ο πόνος μειώνεται, αφού μειώνεται αντίστοιχα η πυκνότητα της τριχοφυΐας.

Αποτελεσματικότητα

Σε σύγκριση με τα άλλα laser Αλεξανδρίτη μικρού παλμού (παλιάς γενιάς), το laser Electra 755 νέας γενιάς υπερτερεί λόγω του ότι η παρεχόμενη ενέργεια είναι σε διαφορετικά επίπεδα βάθους και αποδομεί τον τριχικό θύλακα, πράγμα που δε μπορούν να κάνουν τα άλλα lasers.