Αποτρίχωση Θεσσαλονίκη
Αποτρίχωση Θεσσαλονίκη
Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα το οποίο απασχολεί πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας! Σύμφωνα με την έκταση του προβλήματος και την ποιότητα του δέρματος επιλέγουμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει!

Θα μας βρεις στην Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 4 στον 4ο όροφο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 2310 242 243. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και μέσω email: info@charitesbeauty.gr ακόμα και να κλείσεις το ραντεβού σου από την online φόρμα μας.

Για νέα και προσφορές ενημερώσου στην σελίδα μας στο Facebook. Πάρε μέρος στους διαγωνισμούς μας και κέρδισε απίστευτα δώρα.
Φωτοαποτρίχωση IPL | Από 20€
fwtoapotrixwsh-IPL-Charites-Beauty&Spa
Η αποτρίχωση IPL (φωτοαποτρίχωση) χρησιμοποιεί ευρυζωνικό φως, δηλαδή δέσμες φωτός διαφορετικών χρωμάτων του ορατού φάσματος, των οποίων η παλμική κίνηση στοχεύει την μελανίνη της τρίχας. Αναλόγως τον τύπο του δέρματος ένα ορισμένο μήκος φάσματος θα απορροφηθεί από αυτό με αποτέλεσμα την θέρμανση και καταστροφή του θύλακα της τρίχας.

Πως γίνεται η αποτρίχωση IPL:
Συνιστάται να ξυρίσετε την περιοχή όπου θα εφαρμοστεί η φωτοαποτρίχωση IPL, την ίδια ή μια ημέρα πριν έρθετε για αποτρίχωση. Το IPL στοχεύει την μελανίνη της τρίχας σε διαφορετικά μήκη κύμματος από 600 – 1200NM και η ενέργεια που εκπέμπει είναι διάχυτη.

Εγγυημένα αποτελέσματα σε τέσσερις μόνο εφαρμογές ανα 20 ημέρες.
Αποτρίχωση με κερί ζεστό & Κρύο | Από 10€
apotrixwsh-me-keri-charites-beauty&spa
Το κερί κολλάει στο σώμα της τρίχας (και όχι στο δέρμα) και τη βγάζει από τη ρίζα με χειροκίνητη αφαίρεση του κεριού ή της υφασμάτινης ταινίας από το δέρμα. Οι τρίχες φυτρώνουν ξανά στους θύλακες μετά από 3 εβδομάδες. Οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές στην αφή και μπορεί να μην χρειαστούν ξανά αφαίρεση μέχρι και για 4 εβδομάδες.

Καλά είναι να έχετε εμπειρία στην αποτρίχωση με κερί για τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι, αλλά όχι απαραίτητα και για τα πόδια σας. Κι αυτό επειδή η γραμμή του μπικίνι και οι μασχάλες είναι πιο ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές για αποτρίχωση με κερί σε σύγκριση με τα πόδια.

🎀 BEAUTY ALERT 🎀
📯 Νέες Προσφορές για γυναίκες και άντρες

Για τις γυναίκες και τους άντρες που ζητούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα η προηγμένη τεχνολογία του ALEX DIOLASE 755ΝΜ, δίνει την απάντηση. Χρησιμοποιώντας χαμηλής ή υψηλής ισχύος laser diode, η πρωτοποριακή μέθοδος diolase, εξαφανίζει τις τρίχες από τα χέρια, ποδια, πλάτη, κλπ, αφήνοντας το δέρμα καθαρό κι απαλό σαν μετάξι.

Η μέθοδος ALEX DIOLASE 755ΝΜ είναι απόλυτα ασφαλής-κλινικά αποδεδειγμένη-ανώδυνη, γρήγορη κι αποτελεσματική.Μόνιμα αποτελέσματα σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους τους φωτότυπους και για όλους τους τύπους και αποχρώσεις τρίχας.

FULL BIKINI ΑΠΟ 50€ ΣΤΑ 25€
ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ 40€ ΣΤΑ 20€
ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ 60€ ΣΤΑ 30€
ΜΠΙΚΙΝΙ+ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ 80€ ΣΤΑ 40€
ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ 60€ ΣΤΑ 30€
FULL ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ 150€ ΣΤΑ 75€
ΚΝΗΜΗ ΄Η ΜΗΡΟΣ ΑΠΟ 80€ ΣΤΑ 40€

Για να προλάβεις τις προσφορές

Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Κλείσε Ραντεβού Τώρα