Αποτρίχωση Θεσσαλονίκη
Αποτρίχωση Θεσσαλονίκη
Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα το οποίο απασχολεί πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας! Σύμφωνα με την έκταση του προβλήματος και την ποιότητα του δέρματος επιλέγουμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει!

Θα μας βρεις στην Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 4 στον 4ο όροφο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 2310 242 243. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και μέσω email: info@charitesbeauty.gr ακόμα και να κλείσεις το ραντεβού σου από την online φόρμα μας.

Για νέα και προσφορές ενημερώσου στην σελίδα μας στο Facebook. Πάρε μέρος στους διαγωνισμούς μας και κέρδισε απίστευτα δώρα.
Αποτρίχωση με κερί ζεστό & Κρύο | Από 10€
apotrixwsh-me-keri-charites-beauty&spa
Το κερί κολλάει στο σώμα της τρίχας (και όχι στο δέρμα) και τη βγάζει από τη ρίζα με χειροκίνητη αφαίρεση του κεριού ή της υφασμάτινης ταινίας από το δέρμα. Οι τρίχες φυτρώνουν ξανά στους θύλακες μετά από 3 εβδομάδες. Οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές στην αφή και μπορεί να μην χρειαστούν ξανά αφαίρεση μέχρι και για 4 εβδομάδες.

Καλά είναι να έχετε εμπειρία στην αποτρίχωση με κερί για τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι, αλλά όχι απαραίτητα και για τα πόδια σας. Κι αυτό επειδή η γραμμή του μπικίνι και οι μασχάλες είναι πιο ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές για αποτρίχωση με κερί σε σύγκριση με τα πόδια.
Laser με Alex – Diode – Nd:Yag
Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode αποτελεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Η αποτρίχωση με Laser Alexadrite – Nd:Yag – Diode νέας γενιάς έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και για το λόγο αυτό υπερτερεί σε σχέση με άλλες παρόμοιες μεθόδους αποτρίχωσης.

Πως γίνεται η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode:
Σε κάθε συνεδρία laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode εκχέεται μονοχρωματικό φως σε συγκεκριμένο μήκος κύματος. Το φως απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας μέσω της μελανίνης που το απορροφά και το καταστρέφει. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μέθοδος δεν επηρεάζει καθόλου την επιδερμίδα. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της επιλεκτικής θερμόλυσης και του μεγάλου παλμού και δεν παρουσιάζονται παρενέργειες.