Θεραπείες Προσώπου
Παρέχουμε εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες προσώπου ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Οι θεραπείες προσώπου γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Αφεθείτε στην πολυτελή αναζωογόνηση των εξαιρετικών θεραπειών προσώπου μας, σχολαστικά σχεδιασμένες για να αποκαλύπτουν τη λάμψη του δέρματός σας και να αψηφούν τον χρόνο. Ειδικευόμαστε σε εξατομικευμένες θεραπείες προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες, οι οποίες προσφέρουν μεταμορφωτικά αποτελέσματα, αφήνοντάς μια επιδερμίδα που αποπνέει ζωντάνια και νεανική λάμψη. Είτε επιδιώκετε να μειώσετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να επαναφέρετε την ελαστικότητα ή απλά να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια αναζωογονητική εμπειρία προσώπου, οι αποκλειστικές θεραπείες προσώπου μας προσφέρουν διαχρονική γοητεία στο δέρμα και αυτοπεποίθηση.Θεραπείες Προσώπου
Untitled-2
Παρέχουμε τις εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες για το πρόσωπό σας, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
Διαγνωστικό Προσώπου
Γίνεται με τη βοήθεια μίας επαγγελματικής συσκευής φωτογράφισης που χρησιμοποιεί διάφορες πηγές φωτός και UV Light για την απεικόνιση του δέρματος. Ανιχνεύει τόσο τα επιφανειακά αλλά και τα βαθύτερα προβλήματα του δέρματος όπως δυσχρωμίες, ρυτίδες, πόρους, ακμή, υγρασία, ευαισθησία κλπ.

Το πρώτο βήμα για μια στοχευμένη κι επιτυχημένη θεραπεία. Βρίσκοντας τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος, δίνουμε την κατάλληλη, προσωποποιημένη θεραπεία.

100% ορατά αποτελέσματα σε απαλότητα, λάμψη, σύσφιξη από την πρώτη εφαρμογή.
Καθαρισμός Πρoσώπου ( & Πλάτη)
Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια από τις πιο βασικές περιποιήσεις προσώπου καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στη ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος. Οι διεσταλμένοι πόροι μειώνονται, το δέρμα ανακτά τη χαμένη λάμψη και ενέργεια του.

Μετά τη λήψη ιστορικού και την ανάλυση δέρματος, ξεκινάμε την προετοιμασία του δέρματος με τα κατάλληλα για το κάθε άτομο προϊόντα. Μετά την εφαρμογή της αποτοξινωτικής μάσκας και του peeling που φέρνουν το σμήγμα στην επιφάνεια του δέρματος, το μηχάνημα hydor-h2 βοηθά στην απομάκρυνση του. Ετσι το δέρμα δεν τραυματίζεται, δεν κοκκινίζει, αλλά μένει καθαρό και υγιές.

Μπορεί να συνδυαστεί με ενυδάτωση προσώπου. Ιδανική θεραπεία για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.
Endola Πρόσωπο
Πρόκειται για μία θεραπεία προσώπου με το μηχάνημα Endola που συνδυάζει τρεις τεχνολογίες
*Infrared Laser (IR)
*Ραδιοσυχνότητες (RF)
*Vacum
Προσφέρει: Facelift. Εντυπωσιακή σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μείωση διπλοσάγονου. Εξάλειψη μαύρων κύκλων και λίπους από την περιοχή των ματιών. Βελτίωση υφής της επιδερμίδας και του δερματικού τόνου. Λαμπερό και υγιές δέρμα. Ακολουθούμε εξειδικευμένα πρωτόκολλα με προϊόντα ιατρικής αισθητικής για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Λεύκανση Προσώπου
Χρησιμοποιούμε 3 διαφορετικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας που το καθένα δρα με διαφορετικό τρόπο στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και του μελάσματος.
 Η εφαρμογή τους γίνεται  με το μηχάνημα PLASMA MICROCURRENT ή με το FRAXPEEL(ROLLER).

Στάδια θεραπείας

1. Αναστολή οξειδωτικού στρες (ρυθμίζουμε το περιβάλλον του κυττάρου, να ζει σε πιο υγιές περιβάλλον)
2. Αναστολή παραγωγής ή δραστηριότητας του ενζύμου τυροσινάση που βρίσκεται στα μελανινοκύτταρα και ειναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης
3. Αναστολή μεταφοράς μελανινοκυττάρων
4. Απολέπιση της υπερμελάγχρωσης, δηλαδή δουλεύουμε από τα βαθύτερα στρώματα και ανεβαίνουμε στην κεράτινη στοιβάδα.

Για πιο ολοκληρωμένη θεραπεία προτείνουμε τον συνδυασμό FRAXPEEL με το μηχάνημα  ENDOLA  για να προσφέρουμε επιπλέον  επιδερμική σύσφιξη, λεμφική αποσυμφόρηση και αντιγήρανση στο πρόσωπο.

Θεραπεία Ακμής για Πρόσωπο
Η ακμή είναι μια πάθηση που απασχολεί γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Εκδηλώνεται στο δέρμα με αυξημένη έκκριση σμήγματος, ανοιχτούς και κλειστούς φαγέσωρες, φλεγμονή. Βασικοί παράγοντες για την εμφανισή της είναι η κακή διατροφή, το άγχος, η χρήση ακατάλληλων καλλυντικών προιόντων.

Βασικός μας στόχος στη θεραπεία της ακμής είναι η αποκατάσταση της υγείας του οργανισμού και κατ ΄ επέκταση και του δέρματος. Η ισορροπημένη διατροφή και η χρήση των κατάλληλων προιόντων είναι βασικά για τη θεραπεία της ακμής. Οι θεραπείες που γίνονται στο ινστιτούτο βοηθούν στην παροχέτευση του επιπλέον σμήγματος, στην αποκατάσταση του κυτταρικού κύκλου και στην καταπολέμηση του P.Acnes.

Η λήψη ιστορικού και η διάγνωση του δέρματος είναι βασικά για τη δημιουργία του κύκλου θεραπειών που είναι διαφορετικός για κάθε άτομο και  περιλαμβάνει καθαρισμό προσώπου, μεσοθεραπεία, εφαρμογές laser και προϊοντικές θεραπείες. Κάποιες φορές κρίνεται αναγκαίο οι θεραπείες προσώπου να συνδυάζονται και με εξειδικευμένες θεραπείες σώματος που αποσκοπούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Μεσοθεραπεία Πρόσωπο/Μάτια/Μαλλιά
Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος διείσδυσης βιταμινών, αμινοξέων, ενζύμων, υαλουρονικού οξεώς στο δέρμα με τη χρήση του fraxpen. Η περιστρεφόμενη κεφαλή του fraxpen έχει μικρές βελόνες που προκαλούν μικροτραυματισμό στο δέρμα και βοήθουν τα ένεργα συστατικά να περάσουν στην επιδερμίδα και το χόριο. Ιδανική θεραπεία για πρόληψη ή αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων του δέρματος όπως ακμή, δυσχρωμίες, χαλάρωση, αφυδάτωση.

Στην περιοχή των ματιών βοηθά στη λείανση των ρυτίδων όπως επίσης και στη μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Όταν εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής τα μαλλιά γίνονται πιο πυκνά και δυνατά. Η επιλογή του κατάλληλου κοκτέιλ και συνδυασμός αυτών,  γίνεται μετά τη λήψη ιστορικού και ανάλυση του δέρματος του ατόμου.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο, ακολουθώντας μετά τη θεραπεία τις οδηγίες του αισθητικού ανάλογα πάντα με τον τρόπο ζωής μας.
Laser Υπερύθρων
Το laser υπερύθρων είναι μια σχετικά νέα επεμβατική μέθοδος βελτίωσης της υφής και της εμφάνισης του δέρματος. Αυξάνει το κυτταρικό ATP και τη θερμοκρασία ενεργοποιώντας το μεταβολισμό. Ενισχύει την ενέργεια των κυττάρων και την ικανότητα αναγέννησής τους. Εκτός από την ανάπλαση του δέρματος το laser μπορεί να συμβάλλει στην αφαίρεση ρυτίδων από το πρόσωπο, ουλών από ακμή καθώς και δυσχρωμίες.

Το laser χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση της κυτταρικής μίτωσης του δέρματος που παρουσιάζουν ρυτίδωση ή είναι κατεστραμμένες από διάφορες αιτίες (έγκαυμα, φωτογήρανση κλπ) και του προσφέρουν μια νέα και πιο δροσερή εμφάνιση.

Εφαρμόζουμε συνδυαστικά πρωτόκολλα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα σε όλα του τα επίπεδα. Ορατά αποτελέσματα στην σύσφιξη και το γέμισμα των ρυτίδων από την πρώτη εφαρμογή.
Μέθοδος Hydor H2
Η2-600
Είναι η συνέργεια τριών πρωτοποριακών τεχνολογιών
*Υδροαπολέπιση για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα
*Υδρογονοθεραπεία για δέσμευση των ελευθέρων ριζών οξυγόνου που είναι ο βασικότερος παράγοντας πρόωρης γήρανσης του δέρματος
* Plasma Microcurrent για μείωση λεπτών γραμμών – ρυτίδων και σύσφιξη.
Συνδυάζεται με ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δέρματος σας. Αυτό την καθιστά ιδανική θεραπεία για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.
Ραδιοσυχνότητες RF Προσώπου
rf-600
Θεραπεία Προσώπου για έντονη επιδερμική σύσφιξη, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ανορθώνει το οβάλ του προσώπου, και αντιμετωπίζει την εναπόθεση λίπους στα μάγουλα, το σαγόνι και το λαιμό.

* Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος για πρόληψη ή θεραπεία. Μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ενυδάτωση Phytomer
enidatosi-600
Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης για όλους τους τύπους δέρματος. Τα κορυφαία προϊόντα της phytomer που βασίζουν τη δράση τους στην αξιοποίηση των δραστικών συστατικών θαλάσσιων φυτών σε συδυασμό με μάλαξη προσώπου και υπέρηχο, προσφέρουν στο δέρμα σας αναζωογόνηση και λάμψη.

Αντιγήρανση Phytomer
antigiransi-600
Θεραπεία για λείανση ρυτίδων και σύσφιξη του δέρματος. Βασίζει την αποτελεσματικότητα της στη χρήση του oligoforce, ενός ορού με αλγινικά και sea lilly που ενυδατώνει και φωτίζει την επιδερμίδα, και της κρέμας expert youth με μόριο από θαλάσσια ορχιδέα και θαλάσσιο υαλουρονικό που ενυδατώνει το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων που βοηθούν στην ενεργοποίηση κολλαγόνου κι ελαστίνης.