• Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

  Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

  Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa
 • Charites Beauty & Spa

  Charites Beauty & Spa

  Στις Charites θα δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης.

Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει.

Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη προσφορές για καινούργια μέλη.

Κρυολιπόλυση τιμη θεσσαλονικη: 2 συνεδρίες στην τιμή των 100€

 • Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

  Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

  Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa
Κλείστε Ραντεβού Τώρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2310 242 243

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα Τετάρτη 10:00 – 18:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 11:00 – 19:00

 • Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή δεν γίνεται κάποιο χειρουργείο, αναισθησία κλπ χ. Είναι ιατρική πράξη, εγκεκριμένη από το 2010 από τον US Food and Drug Administration (FDA) πιστοποιώντας την ασφάλεια της μεθόδου για την αποτελεσματική μείωση του τοπικού πάχους.

 • Με τον όρο περιοχή ενοούμε να κάνουμε χρήση των δύο κεφαλών του μηχανήματος. Εάν για παράδειγμα μας ενδιαφέρει η περιοχή των μηρών, η μία κεφαλή μπαίνει στον ένα μηρό, η δεύτερη στον άλλο μηρό, και αυτό λογίζεται ως μία περιοχή

Triple Action Therapy
triple-action-therapy
Η Triple Action Therapy είναι μια θεραπεία ιδανική για την ταυτόχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας κι έτσι το δέρμα είναι έτοιμο να δεχθεί ένα μοναδικό συνδυασμό λιπογλυπτικών και συσφικτικών δραστικών συστατικών.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Detox Therapy

detox-therapy
Αποτοξινωτική – λιποδιαλυτική θεραπεία που στηρίζεται στη δράση των φυκιών. Η μάλαξη του σώματος βοηθά στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, ενώ τα φύκια σε συνδυασμό με τη θερμοκουβέρτα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, την απώλεια κιλών και μείωση πόντων.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Text contentsasdasdasdasd

Perfect Body Therapy
body_Green_Tea_Body_Wrap
Κερδίστε τη μάχη με το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες μιας θεραπείας spa με λάσπη από τη νεκρά θάλασσα. Θεραπεία που συνδυάζει μοναδικά τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ με αδυνατιστικά ή συσφικτικά προϊόντα, μηχάνημα εντατικής λιποδιάλυσης ή σύσφιξης και πρεσσοθεραπεία.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 φορά / εβδομάδα