• Endola Θεσσαλονίκη

  Endola Θεσσαλονίκη

  Endola Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa
 • Θεσσαλονίκη προσφορές

  Θεσσαλονίκη προσφορές

  Θεσσαλονίκη προσφορές Charites Beauty & Spa
 • Τιμή

  Τιμή

  Κανε δοκιμή τώρα
 • Αποτελέσματα

  Αποτελέσματα

  Γρηγορα Αποτελέσματα Charites Beauty & Spa

Endola

Η πιο πρωτοποριακή μέθοδος μη επεμβατικων θεραπειών για πρόσωπο και σώμα. Ανώδυνη, 100% ασφαλής, με εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Στο σώμα διαθέτει τις 4 πιο σύγχρονες τεχνολογίες:

 • HIFU(New)
 • INFRARED LAZER(IR)
 • Ραδιοσυχνότητες (RF)
 • VACUM

Επιτυγχάνει: Άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη εφαρμογή σε κοιλιά, χέρια, πλάτη, μηρούς, γλουτούς. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Lifting σωματος. Σμίλευση ατελειών σώματος μετά από λιποαναρρόφηση.

Στο πρόσωπο συνδυάζει τις 3 πιο εξελιγμένες τεχνολογίες:

 • INFRARED LAZER(IR)
 • Ραδιοσυχνότητες (RF)
 • VACUM

Προσφερει: FACELIFT Εντυπωσιακή σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μείωση διπλοσάγωνου. Εξάλειψη μαύρων κύκλων και λίπους από την περιοχή των ματιών. Βελτίωση υφής της επιδερμίδας και του δερματικού τόνου. Λαμπερό και υγειές δέρμα.

Εμπιστευτειτε μας και απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος σε κοιλιά και γλουτούς και ενισχύστε το ανοσοποιητικο σας με το νέο επαναστατικό μηχάνημα Endola.

 Ένας μήνας μόνο με 300€

Τηλ.2310242243

 • Endola Θεσσαλονίκη

  Endola Θεσσαλονίκη

  Endola Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa
 • Θεσσαλονίκη προσφορές

  Θεσσαλονίκη προσφορές

  Θεσσαλονίκη προσφορές Charites Beauty & Spa
 • Τιμή

  Τιμή

  Κανε δοκιμή τώρα
 • Αποτελέσματα

  Αποτελέσματα

  Γρηγορα Αποτελέσματα Charites Beauty & Spa
Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2310 242 243

Τοποθεσία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00

Triple Action Therapy
triple-action-therapy
Η Triple Action Therapy είναι μια θεραπεία ιδανική για την ταυτόχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας κι έτσι το δέρμα είναι έτοιμο να δεχθεί ένα μοναδικό συνδυασμό λιπογλυπτικών και συσφικτικών δραστικών συστατικών.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Detox Therapy

detox-therapy
Αποτοξινωτική – λιποδιαλυτική θεραπεία που στηρίζεται στη δράση των φυκιών. Η μάλαξη του σώματος βοηθά στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, ενώ τα φύκια σε συνδυασμό με τη θερμοκουβέρτα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, την απώλεια κιλών και μείωση πόντων.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Text contentsasdasdasdasd

Perfect Body Therapy
body_Green_Tea_Body_Wrap
Κερδίστε τη μάχη με το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες μιας θεραπείας spa με λάσπη από τη νεκρά θάλασσα. Θεραπεία που συνδυάζει μοναδικά τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ με αδυνατιστικά ή συσφικτικά προϊόντα, μηχάνημα εντατικής λιποδιάλυσης ή σύσφιξης και πρεσσοθεραπεία.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 φορά / εβδομάδα
Ενδοδερμία
01 (1)
Με την ενδοδερμία επιτυγχάνουμε κινητοποίηση του υποδόριου ιστού, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, διαδερμική οξυγόνωση και μείωση της κατακράτησης υγρών. Οι ιστοί μεταμορφώνονται, το υπόδερμα και το δέρμα αποκτούν ελαστικότητα διότι μέσω αυτής της διαδικασίας παράγονται επιπλέον κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι, εκτός από την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας επιτυγχάνουμε μείωση πόντων και σύσφιξη της επιδερμίδας.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Πρεσσοθεραπεία

Endola
Η πρεσσοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή που στοχεύει στην βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας. Συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που οφείλονται στην κατακράτηση υγρών και έχει ευεργετικά αποτελέσματα στα οιδήματα.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 12
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα
Cavitation & Artichoke Body Therapy
01 (1)
Έχει χαρακτηριστεί ως \\”αναίμακτη λιποαναρρόφηση\\” αφού καταπολεμά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα χωρίς νυστέρι, άμεσα και ανώδυνα. Μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργούνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και τη δομή των λιποκυττάρων. Το μηχάνημα συνοδεύεται από ειδικό ορό με αυξημένη περιεκτικότητα σε αγκινάρα (artichoke) και καφεΐνη για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 12
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 φορά / εβδομάδα
Κρυολιπόλυση
IMG_6618
Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης.

Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει.

Sculpt Zone Therapy

sculpt
Μια εντατική θεραπεία με στόχο την εξάλειψη του τοπικού λίπους, της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς, από την πρώτη κιολας εφαρμογή!

Πως λειτουργεί; Η ισχυρή λιπολυτική δράση των ενεργών συστατικών της φόρμουλας που εφαρμόζεται ενισχύει την ρευστοποίηση του λίπους, την παραγωγή λιπαρών οξέων τα οποία είναι πηγή για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την κυτταρίτιδα.

Fermete Therapy
30743456_1680043965407047_2115824086851518464_o
Ανακάλυψε την άκρως αποτελεσματική θεραπεία για σύσφιξη και επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος! Εφαρμόζουμε ένα εξαιρετικά δραστικό περιτύλιγμα σε μορφή gel το οποίο ενεργοποιείται με massage για σύσφιξη του δέρματος, τόνωση των ιστών και καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος! Τα αποτελέσματα της συσφικτικής και τονωτικής δράσης είναι εμφανή σε ένα μήνα! Διάρκεια 50 λεπτά!

🎀 BEAUTY ALERT 🎀
📯 Νέες Προσφορές για γυναίκες και άντρες

Για τις γυναίκες και τους άντρες που ζητούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα η προηγμένη τεχνολογία του ALEX DIOLASE 755ΝΜ, δίνει την απάντηση. Χρησιμοποιώντας χαμηλής ή υψηλής ισχύος laser diode, η πρωτοποριακή μέθοδος diolase, εξαφανίζει τις τρίχες από τα χέρια, ποδια, πλάτη, κλπ, αφήνοντας το δέρμα καθαρό κι απαλό σαν μετάξι.

Η μέθοδος ALEX DIOLASE 755ΝΜ είναι απόλυτα ασφαλής-κλινικά αποδεδειγμένη-ανώδυνη, γρήγορη κι αποτελεσματική.Μόνιμα αποτελέσματα σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους τους φωτότυπους και για όλους τους τύπους και αποχρώσεις τρίχας.

FULL BIKINI ΑΠΟ 50€ ΣΤΑ 25€
ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ 40€ ΣΤΑ 20€
ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ 60€ ΣΤΑ 30€
ΜΠΙΚΙΝΙ+ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ 80€ ΣΤΑ 40€
ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ 60€ ΣΤΑ 30€
FULL ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ 150€ ΣΤΑ 75€
ΚΝΗΜΗ ΄Η ΜΗΡΟΣ ΑΠΟ 80€ ΣΤΑ 40€

Για να προλάβεις τις προσφορές

Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Κλείσε Ραντεβού Τώρα