• FraxLipo Θεσσαλονίκη

    FraxLipo Θεσσαλονίκη

    FraxLipo Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa

FraxLipo

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία σώματος με το πρωτοποριακό μηχάνημα FraxLipo EMS/HIFM , κατάλληλο για αύξηση μυϊκού όγκου, λιποδιάλυση και σμίλευση σώματος. Παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη λεμφική παροχέτευση. Το FraxLipo HIFM (High Intensity Focused Electromagnetic Therapy) λειτουργεί χρησιμοποιώντας δύο κεφαλές εκπομπής, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν μεμονωμένα ή συγχρονισμένα. Με το Fraxlipo επιτυγχάνεται η οικοδόμηση ενός μυϊκού υποστρώματος κάτω από τα λιποκύτταρα, χαρίζοντας έτσι ένα κομψό και αθλητικό σώμα.



Ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία! 30 λεπτά θεραπείας μπορούν να εξασκήσουν 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες ενεργοποιούν τα λιποκύτταρα σε αυξημένο μεταβολισμό, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τοπική λιποδιάλυση. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους γλουτούς και την κοιλιά.

  • FraxLipo Θεσσαλονίκη

    FraxLipo Θεσσαλονίκη

    FraxLipo Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa

Πώς Λειτουργεί η Θεραπεία Σώματος με FraxLipo

Το FraxLipo EMS /HIFM λειτουργεί με δύο τρόπους. Με ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) πράγμα που σημαίνει ότι οι ηλεκτρικές ώσεις που παράγονται από μια ειδική συσκευή μεταδίδονται στο δέρμα με ηλεκτρόδια, απευθείας πάνω από την ομάδα μύες που πρέπει να τονωθουν. Ο άλλος τρόπος είναι ο HIFM (High Intensity Focused Electromagnetic Therapy) ο οποίος χρησιμοποιεί μια ισχυρή αλλά αβλαβή μορφή ηλεκτρομαγνητικής διέγερσης για να συσπάσει τους μύες σε μια στοχευμένη περιοχή. Αυτά τα μαγνητικά πεδία δημιουργούν ηλεκτρικά ρεύματα, τα οποία περνούν στους μύες. Όταν αυτοί οι μαγνητικοί παλμοί είναι αρκετά γρήγοροι, αναγκάζουν τους μύες να συστέλλονται, όπως συμβαίνει σε περιόδους έντονης άσκησης. Οι μύες συστέλλονται αρκετές φορές, αρχίζοντας να καίνε λίπος και να αποκτούν όγκο.

Αυτές οι δύο μέθοδοι κάνουν τόσο τους βαθύτερους όσο και τους επιφανειακούς μύες να λειτουργούν ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας έτσι ένα θεαματικό αποτέλεσμα χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις. Επίσης δεν υπάρχει καμία δυσάρεστη αίσθηση ούτε στο δέρμα, ούτε στους μύες. Αν ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για απώλεια βάρους και λίπους, ανακαλύψτε τη μη επεμβατική θεραπεία Endola για σώμα και πρόσωπο!



Σε Ποιές Περιοχές Μπορεί να Χρησιμοποιηθεί το FraxLipo;

Η θεραπεία σώματος με Fraxlipo αντιμετωπίζει τη μυϊκή χαλαρότητα σε διάφορες περιοχές του σώματος. Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητές σας χωρίς κανέναν περιορισμό. Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία FraxLipo είναι οι παρακάτω:

  • Γλουτοί
  • Μηροί
  • Κοιλιακή περιοχή
  • Δικέφαλος μύς
  • Τρικέφαλος μύς
Η Fraxlipo HIFM μπορεί να δυναμώσει τους μύες και να αυξήσει τον όγκο των μυών έως και 25 τοις εκατό.
Κλείστε Ραντεβού Τώρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2310 242 243

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα Τετάρτη 10:00 – 18:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 11:00 – 19:00