• Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

    Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

    Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa
  • Charites Beauty & Spa

    Charites Beauty & Spa

    Στις Charites θα δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς να χρησιμοποιείται νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος, στοχεύοντας σε επιλεκτικά σημεία του σώματος και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ψύξης. Κατά τη διάρκεια της κρυολιπόλυσης, χρησιμοποιείται εξειδικευμένος εξοπλισμός για την ψύξη στοχευμένων περιοχών του σώματος, όπως η κοιλιά ή οι μηροί, σε θερμοκρασίες αρκετά χαμηλές ώστε να προκληθεί απόπτωση των λιποκυττάρων ή να επέλθει ο θάνατος τους. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα αποβάλλει φυσικά αυτά τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος, με αποτέλεσμα μια πιο σμιλεμένη εμφάνιση.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, η κρυολιπόλυση δεν απαιτεί τομές ή αναισθησία, καθιστώντας την πιο ασφαλή και άνετη επιλογή για πολλά άτομα. Είναι ιατρική πράξη, εγκεκριμένη από το 2010 από τον US Food and Drug Administration (FDA) πιστοποιώντας την ασφάλεια της μεθόδου για την αποτελεσματική μείωση του τοπικού πάχους. Επιπλέον,ο χρόνος αποκατάστασης από την κρυολιπόλυση είναι ελάχιστος επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες την ίδια ημέρα μετά τη θεραπεία. Η αποτελεσματικότητα και η ευκολία της καθιστούν την κρυολιπόλυση ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μια μη χειρουργική λύση σε επίμονες περιοχές λίπους.

Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη προσφορές για καινούργια μέλη.

Κρυολιπόλυση τιμη Θεσσαλονικη: 2 συνεδρίες στην τιμή των 120€

  • Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

    Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη

    Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη Charites Beauty & Spa

Πώς Γίνεται η Κρυολιπόλυση;

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης συνήθως ξεκινά με την συμβουλή από έναν εκπαιδευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης ή αισθητικό που θα αξιολογήσει και θα καθορίσει εάν η κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για εσάς. Μόλις εντοπιστεί η περιοχή θεραπείας, τοποθετούνται επιθέματα γέλης στην επιφάνεια του δέρματος για να το προστατεύσουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψύξης. Έπειτα τοποθετούνται δύο κεφαλές οι οποίες εφαρμόζουν ελεγχόμενη ψύξη στην στοχευμένη περιοχή. Η θερμοκρασία είναι αρκετά κρύα, -10 βαθμούς κελσίου για να παγώσει τα λιποκύτταρα χωρίς ωστόσο να βλάπτει το δέρμα ή τους περιβάλλοντες ιστούς. Η χαμηλή θερμοκρασία πυροδοτεί μια φυσική διαδικασία που ονομάζεται απόπτωση, ή προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος στα λιποκύτταρα. Τις επόμενες εβδομάδες, τα επεξεργασμένα λιποκύτταρα κρυσταλλώνονται, συρρικνώνονται και αποβάλλονται σταδιακά από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος. Αυτή η διαδικασία είναι σταδιακή και μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.

Τι ποσοστό λίπους θα χάσω; Πότε τα Αποτελέσματα θα είναι Ορατά;

Σε όλες τις ιατρικές μελέτες, αλλά και από την εμπειρία μας μετά την εφαρμογή των κεφαλών, αναμένεται η απώλεια του 30% κατά μέσο όρο της θεραπευόμενης με τοπικό πάχος περιοχής. Η περιοχή που έχει υποβληθεί σε θεραπεία φαίνεται πιο λεπτή και πιο διαμορφωμένη καθώς τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά. Ο χρόνος που χρειάζεται για να φανούν τα αποτελέσματα ποικίλλει ανάλογα με τους μεμονωμένους στόχους και την έκταση της επιθυμητής μείωσης λίπους. Οι επακόλουθες διαβουλεύσεις μπορούν να βοηθήσουν στην αξιολόγηση της προόδου και στον καθορισμό εάν απαιτούνται πρόσθετες θεραπείες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κρυολιπόλυση δεν είναι μια λύση απώλειας βάρους ή υποκατάστατο για συνήθειες υγιεινού τρόπου ζωής.

Έχει παρενέργειες η Κρυολιπόλυση;

Όπως με κάθε αισθητική διαδικασία, υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι και παρενέργειες που σχετίζονται με την κρυολιπόλυση. Πιθανές παρενέργειες μπορεί να είναι το μούδιασμα, μώλωπες και ερυθρότητα στην περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία. Ωστόσο να θυμάστε ότι οι παρενέργειες αυτές είναι προσωρινές. Είναι σημαντικό να μας συμβουλευτείτε για να συζητήσουμε τα οφέλη και αν είναι η κρυολιπόλυση αποτελεί την κατάλληλη θεραπεία σώματος για να πετύχετε το στόχο σας.

Γίνεται μόνο με μία Συνεδρία ή Χρειάζεται Επαναλαμβανομενες;

Το ποσοστό των ατόμων που είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα κάνοντας τουλάχιστον 3 εφαρμογές, σύμφωνα με τις μελέτες, είναι 85%. Ένα μικρό ποσοστό χρειάζεται επανάληψη για να γίνει αισθητή η μείωση του υποδόριου λίπους.

Σε Ποιά Σημεία του Σώματος Μπορεί να Εφαρμοστεί η Κρυολιπόλυση;
Η κρυολιπόλυση μπορει να εφαρμοστει σε σημεία του σώματος όπου υπάρχει μεγάλη συσσώρευση λίπους και συγκεκριμένα κοιλια, γλουτούς, ποδια και μπρατσα.

Με τον Όρο Περιοχή τι Εννοούμε;

Με τον όρο περιοχή ενοούμε να κάνουμε χρήση των δύο κεφαλών του μηχανήματος. Εάν για παράδειγμα μας ενδιαφέρει η περιοχή των μηρών, η μία κεφαλή μπαίνει στον ένα μηρό, η δεύτερη στον άλλο μηρό, και αυτό λογίζεται ως μία περιοχή.

Κλείστε Ραντεβού Τώρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2310 242 243

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα Τετάρτη 10:00 – 18:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 11:00 – 19:00

  • Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή δεν γίνεται κάποιο χειρουργείο, αναισθησία κλπ χ. Είναι ιατρική πράξη, εγκεκριμένη από το 2010 από τον US Food and Drug Administration (FDA) πιστοποιώντας την ασφάλεια της μεθόδου για την αποτελεσματική μείωση του τοπικού πάχους.

  • Με τον όρο περιοχή ενοούμε να κάνουμε χρήση των δύο κεφαλών του μηχανήματος. Εάν για παράδειγμα μας ενδιαφέρει η περιοχή των μηρών, η μία κεφαλή μπαίνει στον ένα μηρό, η δεύτερη στον άλλο μηρό, και αυτό λογίζεται ως μία περιοχή

Triple Action Therapy
triple-action-therapy
Η Triple Action Therapy είναι μια θεραπεία ιδανική για την ταυτόχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας κι έτσι το δέρμα είναι έτοιμο να δεχθεί ένα μοναδικό συνδυασμό λιπογλυπτικών και συσφικτικών δραστικών συστατικών.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Detox Therapy

detox-therapy
Αποτοξινωτική – λιποδιαλυτική θεραπεία που στηρίζεται στη δράση των φυκιών. Η μάλαξη του σώματος βοηθά στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, ενώ τα φύκια σε συνδυασμό με τη θερμοκουβέρτα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, την απώλεια κιλών και μείωση πόντων.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 – 2 φορές / εβδομάδα

Text contentsasdasdasdasd

Perfect Body Therapy
body_Green_Tea_Body_Wrap
Κερδίστε τη μάχη με το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες μιας θεραπείας spa με λάσπη από τη νεκρά θάλασσα. Θεραπεία που συνδυάζει μοναδικά τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ με αδυνατιστικά ή συσφικτικά προϊόντα, μηχάνημα εντατικής λιποδιάλυσης ή σύσφιξης και πρεσσοθεραπεία.

* Αριθμός συνεδριών: 6 – 18
* Συχνότητα εφαρμογής: 1 φορά / εβδομάδα