Τοπικό πάχος αντιμετώπιση. Πες αντίο μια για πάντα στα ανεπιθύμητα παχάκια με τις πιο εύκολες λύσεις.

τοπικό πάχος

Τι είναι το τοπικό πάχος και πως δημιουργείται;

Το τοπικό πάχος αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο. Τοπικό πάχος αντιμετώπιση. Όλες οι θεραπείες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά. Η αιτία που το προκαλεί είναι κυρίως η γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Ο ανθρώπινος οργανισμός διαθέτει κάποιο συγκεκριμένο αριθμό λιποκυττάρων ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση του τοπικού πάχους. Με την αύξηση του βάρους γεμίζουν τα λιποκύτταρα, αυξάνεται το μέγεθός τους και έτσι προκαλείται και η τοπική συσσώρευση λίπους σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

Το κάθε σώμα φυσικά ταξινομεί το λίπος εντελώς διαφορετικά. Πολλές φορές η έντονη γυμναστική και οι αυστηρές δίαιτες δεν θα σε βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος. Παρακάτω θα δούμε μερικούς τρόπους για το πως μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος μια και καλή!

Που εντοπίζεται ακριβώς στο σώμα;

Συχνά εντοπίζεται στην κοιλιά, στους γλουτούς (τα λεγόμενα ψωμάκια για παράδειγμα), στους μηρούς, στα πόδια, στα μπράτσα. Μαζί επίσης μπορεί να εμφανίσουμε και την λεγόμενη κυτταρίτιδα, ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι γυναίκες επειδή έχουν πιο λεπτά στρώματα επιδερμίδας από τους άνδρες. Το δυσκολότερο σημείο θα μπορούσαμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι το κοιλιακό λίπος.

Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για το τοπικό πάχος που έχουν στην περιοχή αυτή ενώ είναι γενικά λεπτοί χωρίς παραπανίσια κιλά. Είναι δύσκολο να φύγει,  ακόμα και αν προσπαθούμε πολύ με τις κατάλληλες ασκήσεις για να το απομακρύνουμε.

Ας περάσουμε λοιπόν στους τρόπους που μπορούμε να το μειώσουμε, ακόμα και να το εξαφανίσουμε. Τοπικό πάχος αντιμετώπιση. Λέμε αντίο για πάντα στην κυτταρίτιδα!

Τρόποι αντιμετώπισης και καταπολέμησης του τοπικού πάχους με μη επεμβατικές μεθόδους.

Το Charites Beauty and Spa είναι εδώ για να δώσει λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Επίσης θα σου προτείνουμε και κάποιες άλλες λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις από το σπίτι σου.

Τοπικό πάχος αντιμετώπιση. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης.

τοπικό πάχος πως φεύγει

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να εντοπίζει τα λιποκύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού και να τα εξουδετερώνει μέσω του ψύχους που προκαλεί το μηχάνημα αυτό.

Διαδικασία και αποτελέσματα

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και κυρίως ανώδυνη καθώς δεν πρόκειται για μια θεραπεία που χρειάζεται αναισθησία ή νυστέρι. Μία συνεδρία είναι αρκετή για να δώσει λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους και συνήθως διαρκεί 45 λεπτά έως και 1 ώρα. Τοπικό πάχος αντιμετώπιση και κατάλληλες θεραπείες. Βρίσκουμε την απάντηση στην κρυολιπόλυση.

Μετά την λήξη της θεραπείας και για τις επόμενες εβδομάδες ο οργανισμός αρχίζει με εντελώς φυσικό τρόπο (φαγοκυττάρωση) να αποβάλει από τον οργανισμό τα λιποκύτταρα που έχουν καεί με την κρυολιπόλυση.

Στο σημείο που επιθυμούμε να γίνει η κρυολιπόλυση βάζουμε  μια ειδική μεμβράνη για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα  από την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, έως και -15 βαθμούς Κελσίου. Στην συνέχεια τοποθετούμε τις κεφαλές  του μηχανήματος, δουλεύοντας δυο σημεία ταυτόχρονα, και ξεκινάει η εφαρμογή. Το μόνο που θα αισθανθείς εκείνη τη στιγμή είναι ένα έντονο κρύο το οποίο όμως δεν είναι καθόλου δυσάρεστο και θα υποχωρήσει κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Tα αποτελέσματα είναι ορατά 20 μέρες μετά την πρώτη εφαρμογή όπου μπορεί να έχουμε από 4 έως 7 πόντους απώλεια στην περιοχή.

Που θα μας βρεις;

Όσον αφορά το κόστος της θεραπείας, μπορείς να μας επισκεφτείς και να μιλήσεις με τους ειδικούς μας αλλά και να καλέσεις στο 2310 242 243. Η διεύθυνσή μας είναι Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη 546 23. Τοπικό πάχος αντιμετώπιση και θεραπεία. Είναι εφικτό να την απομακρύνουμε στο Charites Beauty and Spa. Μπορείς ακόμα να κλείσεις το ραντεβού σου εδώ ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο Facebook. Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 4

Τοπικό πάχος αντιμετώπιση. Το αποτέλεσμα με την Schema Therapy.

Το Schema Therapy είναι μια καινοτόμος και εξειδικευμένη θεραπεία που κοστίζει μόλις 40€ και υπόσχεται να εξαφανίσει και να καταπολεμήσει το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα! Μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή της κοιλιάς, των μοιρών, και στα μπράτσα. Είναι μια θεραπεία μη επεμβατική που χρειάζεται   περίπου 1 ώρα συνεδρίας.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Η συγκεκριμένη τεχνική καταπολεμά το τοπικό πρόβλημα με την βοήθεια ενός μείγματος των βοτάνων spongila, fragilisκαι e phydata και βασίζεται στην τεχνολογία PH.A2. Οι Α2 υποδοχείς δημιουργούν μια μεμβράνη στον οργανισμό που εμποδίζει την επαναπρόσληψη λίπους από τα λιποκύτταρα.

Μετά το τέλος της θεραπείας η επιδερμίδα θα έχει μια ελαφριά υπεραιμία και ο ασθενής θα αισθάνεται  ένα μικρό ερεθισμό και ελαφρά φαγούρα, που όμως θα υποχωρήσουν τις επόμενες ώρες. Συνίσταται να φοράει άνετα και φαρδιά ρούχα.

Cavitation Therapy

Το cavitation είναι μια μορφή αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Είναι υπέρηχος πολύ χαμηλής συχνότητας που εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή και έχει σαν αποτέλεσμα τη λιποδιάλυση και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Τα αποτελέσματα στην απώλεια πόντων είναι άμεσα.

Συνιστώνται 6 έως 12 θεραπείες ανάλογα με το πρόβλημα.

Τοπικό πάχος αντιμετώπιση. Πώς βοηθούν οι κρέμες αδυνατίσματος.

τοπικό πάχος κρέμες

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες από κρέμες επαγγελματικές ή μη που έχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα.

Η διαφορά των επαγγελματικών από τις κρέμες του εμπορίου είναι ότι τα συστατικά τους είναι πιο εξειδικευμένα και απορροφώνται καλύτερα από τον οργανισμό.

Οι κρέμες, αν χρησιμοποιούνται με την σωστή συχνότητα και συνδυάζονται με την αντίστοιχη θεραπεία, έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ελάτε στο CHARITES BEAUTY AND SPA να σας προτείνουμε την κατάλληλη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διατροφή για αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Η διατροφή και όχι τόσο οι εξαντλητικές και αυστηρές δίαιτες είναι αυτό που θα βοηθήσει  σε μεγάλο κομμάτι στην απώλεια του τοπικού πάχους. Φυσικά, δεν υπάρχει κάποια μαγική δίαιτα που θα σε κάνει να χάσεις το τοπικό πάχος στο λεπτό.

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετική κατανομή λίπους οπότε χρειάζεται και μια συγκεκριμένη δίαιτα ειδική για αυτόν. Από την άλλη, βέβαια, ακόμα και με την διατροφή, πρέπει να προσέχουμε και να μην το παρακάνουμε. Συνεπώς, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ικανό να χάσει σωματικό λίπος μόνο στην περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Τι πρέπει να κάνεις για να το μειώσεις με καθημερινά μικρά πράγματα.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνεις, και ξέρουμε ότι έχεις βαρεθεί να το ακούς συνέχεια, είναι να πίνεις νερό, και μάλιστα πολύ νερό – τουλάχιστον 8-10 ποτήρια την ημέρα. Ακόμα, να βάλεις στο πρόγραμμα σου  την συχνή άσκηση. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δεις σημαντική βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, συνοδευόμενη πάντα από σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Μετά από διάφορες μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με το ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και του δυσάρεστου λίπους στο σώμα μας, η επιστήμη έχει αποφανθεί ότι οι μη επεμβατικές και σύγχρονες μέθοδοι όπως η κρυολιπόλυση και το cavitation είναι τα πιο αποτελεσματικά και άμεσα μέσα.