Ραδιοσυχνότητες, παρενέργειες και αντιμετώπιση των ρυτίδων! Μία θεραπεία που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή

ραδιοσυχνότητες παρενέργειες

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες και πως ακριβώς λειτουργούν;

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται από την ιατρική εδώ και πάρα πολλά χρόνια για αισθητικούς λόγους και πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία. Ραδιοσυχνότητες παρενέργειες και πλεονεκτήματα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο παρακάτω.

Η συσκευή των ραδιοσυχνοτήτων RF εκπέμπει ραδιοκύματα μέσω ηλεκτροδίων.

Ουσιαστικά προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, διεγείροντας έτσι την μετακίνηση ιόντων ανάμεσα στον υποδόριο ιστό και το χόριο.

Μέσω αυτής της διαδικασίας οι ινοβλάστες παράγουν με φυσικό τρόπο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνεις αυτή τη θεραπεία; Ραδιοσυχνότητες και παρενέργειες σε κάθε ηλικία.

Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως από τη στιγμή που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Αυτά θα μπορούσαν να είναι μικρές ρυτίδες ή και χαλάρωση του δέρματος σε ορισμένα σημεία.  Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως χρώματος, και επίσης είναι κατάλληλη για κάθε εποχή.

Είναι ικανή να εξομαλύνει την κατάσταση και το επίπεδο των ρυτίδων μετά από κάποιες συνεδρίες, αναλόγως βέβαια το πρόβλημα και την κατάσταση. Ακόμα μπορεί να αντιμετωπίσει το διπλοσάγονο και να βελτιώσει το περίγραμμα του προσώπου (οβάλ). Εάν ο ειδικός που θα εμπιστευτείς είναι έμπειρος, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα που θα δεις άμεσα

ραδιοσυχνότητες παρενέργειες προσώπου

Τα αποτελέσματα που μπορούν να επιφέρουν οι ραδιοσυχνότητες RF είναι άμεσα και εμφανή. Χρειάζεται συνήθως να γίνουν 6-9 συνεδρίες για να έχουμε το επιθυμητό αποτελέσματα. Βέβαια αυτό διαφέρει ανάλογα με τον άτομο και την κατάσταση του προσώπου.

Στο διάστημα αυτών των θεραπειών μπορούμε να επιτύχουμε αύξηση της ελαστικότητα του δέρματος, μείωση των λεπτών γραμμών και σύσφιξη του οβάλ του προσώπου.

Πονάει η διαδικασία και πόσο περίπου διαρκεί;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60 λεπτά και έπειτα απ’ τη διαδικασία ο ασθενής είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι και στις δραστηριότητές του χωρίς κανένα πρόβλημα. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Το μόνο που υπάρχει σαν αίσθηση είναι η τοπική θερμότητα που προκαλείται στην περιοχή.

Ραδιοσυχνότητες πιθανές παρενέργειες.

Αυτό που ίσως αισθανθείς εκείνη τη στιγμή είναι μια θερμότητα στο πρόσωπο. Όμως δεν είναι ενοχλητική καθώς υπάρχει ο έλεγχος από την αισθητικό για το πόσο έντονη μπορεί να γίνει.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες προσώπου παράλληλα;

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν από μόνες τους μία ολοκληρωμένη και πλήρη θεραπεία προσώπου. Παρ’ όλα αυτά για πιο δυνατό αποτέλεσμα μπορούμε να την ενισχύσουμε με εξειδικευμένα συσφικτικά προϊόντα.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την θεραπεία; Ραδιοσυχνότητες, παρενέργειες και κίνδυνοι

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μία διαδικασία ασφαλής που δεν εγκυμονεί κινδύνους για τον άνθρωπο. Γενικά, εκτός από το ελαφρύ κοκκίνισμα στην περιοχή δεν παρατηρείται καμία άλλη αντίδραση του οργανισμού.

Η θεραπεία αντενδείκνυται στις εξής περιπτώσεις: εγκυμοσύνη, ύπαρξη ευρειαγγειών, έρπητα, και ύπαρξη βηματοδότη. Επίσης, αν υπάρχουν οδοντικά εμφυτεύματα ή μεταλλικά εμφυτεύματα στο πρόσωπο, υπάρχει ειδική μέριμνα.

Πάντοτε χρειάζεται προσοχή στην χρήση των μηχανημάτων και πάντα πρέπει να γίνεται από ειδικούς. Και αυτό γιατί, όπως έχουμε ήδη αναφέρει πολλές φορές, είναι πιθανό να υπάρξουν δυσάρεστα αποτελέσματα εάν η θεραπεία δεν εφαρμοστεί από εξειδικευμένο προσωπικό.

 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα σημεία του σώματος;

ραδιοσυχνότητες παρενέργειες κόστος

Φυσικά οι ραδιοσυχνότητες RF μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα σημεία του σώματος και όχι μόνο στο πρόσωπο αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες και την χαλάρωση. Μπορεί να  εφαρμοστεί και στο σώμα σε προβληματικές περιοχές αντιμετωπίζοντας τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα και καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα.

Πως ακριβώς λειτουργεί  η θεραπεία

Οι ραδιοσυχνότητες έχουν την ικανότητα, όπως και στη θεραπεία του προσώπου, να αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος με την χρήση της θερμότητας που διαχέεται στο σώμα.

Μέσα από αυτή την διαδικασία ενεργοποιούνται η κολλαγογένεση και η καύση λίπους. Η διαδικασία και η αποκατάσταση του ασθενή είναι ακριβώς ίδια με την θεραπεία του προσώπου. Πρόκειται επίσης για μια ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία που διαρκεί περίπου 30 με 40 λεπτά και το μόνο που προκαλεί είναι ένα αίσθημα θερμότητας

Που εφαρμόζεται στο σώμα;

ραδιοσυχνότητες παρενέργειες πριν και μετά

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο στο οποίο υπάρχει χαλάρωση και κυτταρίτιδα. Αντιμετωπίζει άμεσα το τοπικό πάχος και το λίπος της περιοχής σε λίγες μόνο συνεδρίες και εντελώς ανώδυνα. Είναι θεραπεία ιδανική για την επιδερμική σύσφιξη.

Ραδιοσυχνότητες, παρενέργειες και θεραπεία. Πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζεται;

Η θεραπεία χρειάζεται να γίνει περίπου 1 φορά την εβδομάδα και απαιτούνται συνήθως 6-12 συνεδρίες για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη και να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εφόσον τελειώσει η διαδικασία και όλες οι συνεδρίες, τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν περίπου 12 μήνες.

Charites Beauty and Spa

Το Charites Beauty and Spa διαθέτει την θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα στην καλύτερη τιμή των 45€ ανά συνεδρία!  Μπορείς να βρεις όλες τις θεραπείες μας εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου από εκεί για να πεις αντίο στις ρυτίδες και την χαλάρωση! Κλείσε το ραντεβού σου εδώ ή κάλεσέ μας στο 2310 242 243. Θα μας βρείς επίσης στο facebook.