Περιποίηση προσώπου, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για την πιο λαμπερή επιδερμίδα.

περιποίση προσώπου

Περιποίηση προσώπου … Το πιο βασικό κομμάτι για την υγεία της επιδερμίδας μας και πρέπει να του δίνουμε μεγάλη σημασία εάν θέλουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τι περιλαμβάνει όμως μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου; Η περιποίηση προσώπου περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες της όπως επίσης και την ηλικία μας.

Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες και το πρόσωπο χρειάζεται συγκεκριμένη φροντίδα. Όσο αυξάνεται η ηλικία αυξάνονται και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Παρακάτω θα προτείνουμε μια ρουτίνα που μπορούμε να ακολουθήσουμε με βάση την ηλικιακή ομάδα που ανήκουμε.

Βρισκόμαστε στην ηλικία των 20; Τι πρέπει να κάνουμε!

Σε αυτή την ηλικία οι ανάγκες του προσώπου μας είναι ελάχιστες. Χρειάζεται να κάνουμε ελάχιστα βήματα για να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας και δεν είναι απαραίτητο να την φορτώνουμε με πολλά προϊόντα και θεραπείες.

Ο καθαρισμός είναι ένα βασικό κομμάτι της περιποίησης για όλες τις ηλικίες.  Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας, θα διαλέξουμε και το κατάλληλο καθαριστικό. Έτσι θα  κρατήσουμε το δέρμα μας καθαρό από τους  καθημερινούς ρύπους και το περιττό σμήγμα.

Το επόμενο βήμα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε είναι η ενυδατική κρέμα. Αν η επιδερμίδα μας είναι αρκετά λιπαρή, χρειαζόμαστε μια πολύ λεπτόρρευστη κρέμα ή και σε κάποιες περιπτώσεις καθόλου.

Και αυτό είναι όλο! Το δέρμα μας δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω γιατί ανανεώνεται συνεχώς μόνο του. Προαιρετική είναι η χρήση μιας κρέμας νυκτός. Αν είμαστε κοντά στα 25, μπορούμε επίσης προαιρετικά να χρησιμοποιήσουμε κρέμα ματιών για παραπάνω ενυδάτωση.

Charites Beauty and Spa και οι θεραπείες για περιποίηση προσώπου στα 20.

Το Charites Beauty and Spa προτείνει τις δικές του θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου στην ηλικία των 20.

Καθαρισμός με ατμό: Απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα του προσώπου με έναν βαθύ καθαρισμό. Αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα, μπορούμε να συνδυάσουμε τον καθαρισμό με την Acne Therapy.

ΑΗΑ Therapy: Ένας συνδυασμός με διάφορα οξέα χρησιμοποιείται για να μας χαρίσει ένα πλήρες αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα. Μετά την θεραπεία η επιδερμίδα αναπλάθεται και έχει πιο λαμπερή όψη.

Δερμοαπόξεση: Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες γιατί προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χάρη στην κεφαλή από διαμάντι και επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου.

Oily Hydra Therapy: Φτιαγμένη για όσους έχουν λιπαρό δέρμα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, ρυθμίζει την λιπαρότητα, και συσφίγγει τους πόρους.

Τι κάνουμε αν είμαστε στην δεκαετία των 30.

Στην ηλικία αυτήν οι ανάγκες της επιδερμίδας αυξάνονται καθώς η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται και γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς. Οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης εμφανίζονται σιγά σιγά και χρειάζεται να πάρουμε κάποια μέτρα για την πρόληψή τους.

Όπως και στην ηλικία των 20 έτσι και στην ηλικία των 30 η χρήση ενυδατικής κρέμας και καθαριστικού είναι απαραίτητη. Η διαφορά είναι ότι εδώ θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε λίγα παραπάνω βήματα.

Η κρέμα ημέρας που θα επιλέξουμε μπορεί να είναι λίγο πιο εξειδικευμένη και να στοχεύει στη λείανση των ρυτίδων. Επιλέγουμε το καθαριστικό που μας ταιριάζει ανάλογα με το αν έχουμε λιπαρή ή ξηρή επιδερμίδα.

Η κρέμα νυκτός είναι προαιρετική και σε αυτή την ηλικία. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποιες μάσκες ενυδάτωσης και να ακολουθήσουμε κάποιες θεραπείες πιο εξειδικευμένες. Αυτό που δεν πρέπει να παραλείψουμε είναι μια κρέμα ματιών.

Charites Beauty and Spa και οι κατάλληλες θεραπείες στα 30.

Οι θεραπείες για όσες μπήκαν στα 30 είναι ίδιες με αυτές που προτείναμε παραπάνω. Μπορούμε όμως να δοκιμάσουμε δύο ακόμη θεραπείες που ενδείκνυνται για χρήση από τα 30 και άνω.

Μεσοθεραπεία: Με το  Dermapen -μια συσκευή με πολύ λεπτές βελόνες στην κεφαλή- εισάγονται στο χόριο ενεργά συστατικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση, λεύκανση, σύσφιξη, και αντιγήρανση της επιδερμίδας.

Κόστος συνεδρίας: 70€.

Φύλλο κολλαγόνου: Η θεραπεία αυτή θα βοηθήσει τις ξηρές επιδερμίδες και θα επαναφέρει τα επίπεδα νερού στην επιδερμίδα σταδιακά.

Κόστος συνεδρίας: 50€

Ραδιοσυχνότητες rf: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, όπως επίσης και για επιδερμική σύσφιξη. Είναι κατάλληλη για τις ηλικίες των 30 όπου πρωτοεμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Εφαρμόζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κόστος συνεδρίας: 45€

Περιποίηση προσώπου στα 40.

περιποίηση προσώπου στα 40

Εδώ πλέον οι ευθύνες μας για την περιποίηση προσώπου μεγαλώνουν. Τα σημάδια της γήρανσης γίνονται πολύ πιο έντονα και το δέρμα χάνει περισσότερο την ελαστικότητά του.

 Μαζί με την κρέμα ημέρας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και έναν ορό αντιγήρανσης και μια κρέμα νυκτός. Η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη και κατά τους χειμερινούς μήνες, καθώς επίσης και πιο εντατικές θεραπείες ενυδάτωσης.

Ο αισθητικός μας μπορεί να μας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες που θα χρησιμοποιήσουμε για μια σωστή περιποίηση προσώπου.

Charites Beauty and Spa και οι κατάλληλες θεραπείες στα 40.

Στην ηλικία των 40, που οι ανάγκες για ενυδάτωση είναι μεγαλύτερες, έχουμε να προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για αντιγήρανση.

Intense: Η επιδερμίδα μας επηρεάζεται καθημερινά από τους εξωτερικούς παράγοντες και το στρες. Η θεραπεία Intense θα διορθώσει το πρόβλημα των ρυτίδων και θα λειάνει την όψη της επιδερμίδας μας!

Κόστος συνεδρίας: 150€

Oxygen Caviar Therapy: Τα βασικά συστατικά της θεραπείας, το μαύρο και το κόκκινο χαβιάρι θα προσφέρουν στο δέρμα μας άμεση σύσφιξη. Πρόκειται για την απόλυτη αντιγηραντική θεραπεία που θα μας χαρίσει χρόνια ζωής.

Κόστος συνεδρίας: 120€

Chronos Therapy: Αποκαθιστά την έλλειψη υγρασίας, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και προστατεύει από την φθορά που δημιουργεί το περιβάλλον στην επιδερμίδα μας.

Κόστος συνεδρίας: 120€

Περιποίηση προσώπου στα 50.

Το πρόσωπο σε αυτήν την ηλικία χάνει την ελαστικότητά του και η όψη του γίνεται πιο κουρασμένη και θαμπή. Η χαλάρωση γίνεται πιο έντονη και η δράση των προϊόντων που θα επιλέξουμε πρέπει να είναι πιο εξειδικευμένη.

Η ενυδατική μας κρέμα χρειάζεται να είναι πλούσια και να παρέχει αντιγηραντική δράση. Ένας ορός με πολλαπλές ιδιότητες και μια κρέμα νυκτός είναι απαραίτητα. Η κρέμα ματιών θα ήταν καλό να είναι ενισχυμένη και να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ.

Επειδή κατά την ηλικία των 50 εμφανίζονται και οι πρώτες κηλίδες, είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού όλο το χρόνο. Οι συχνές αντιγηραντικές θεραπείες θα βοηθήσουν στην όψη του προσώπου.

Charites Beauty and Spa και οι κατάλληλες θεραπείες στα 50 και άνω.

περιποίηση προσώπου δερμοαπόξηση

Χαρίζουμε στην ώριμη ηλικία μας ένα δώρο νεότητας με μια επίσκεψη στους ειδικούς του Charites Beauty and Spa. Προτείνουμε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες για την καταπολέμηση των έντονων ρυτίδων.

Rf Rejuvenation:  Οι RF εδώ ξεπερνούν το χόριο και φτάνουν στο υπόδερμα χάρη στο πολυδύναμο μηχάνημα βαθιάς δράσης. Καταπολεμά την χαλάρωση, ανορθώνει το σχήμα του προσώπου και επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Έχει 300-400 φορές μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Κόστος θεραπείας: 150€.

XMF eye Therapy: Εξαφανίζουμε τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, με την συγκεκριμένη θεραπεία. Το ειδικό μασάζ σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα προσφέρουν φωτεινότητα και λάμψη.

75.15: Δίνει αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο και έχει αντιγηραντική δράση. Η θεραπεία βασίζεται στο εξειδικευμένο plumbing massage και τα προϊόντα με εκχύλισμα μαστίχας Χίου.

Κόστος θεραπείας: 130€.

Μπορείς να μας επισκεφθείς στην Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 4 στον 4ο όροφο. Ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 242 243. Μπορούμε να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία και μέσω email, ακόμα και να κλείσεις το ραντεβού σου από την online φόρμα μας.

Για τις προσφορές και τα νέα μας μπορείς να ενημερωθείς από στην σελίδα μας στο Facebook.