Μεσοθεραπεία προσώπου, ηλικία θετικά και πιθανοί κίνδυνοι. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις.

μεσοθεραπεία προσώπου

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου και τι ακριβώς κάνει;

Η αλήθεια είναι πως ακόμα πολύς κόσμος την φοβάται γιατί δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Πόσα όμως ξέρεις εσύ για την θεραπεία αυτή; Μεσοθεραπεία προσώπου, ηλικία θετικά και πιθανοί κίνδυνοι θα αναλυθούν παρακάτω.

Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μια καινοτόμο θεραπεία που έχει έρθει στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια και έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αισθητική κοσμετολογία.

Αυτό που ουσιαστικά κάνει η θεραπεία αυτή είναι να ενυδατώνει και να επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας του προσώπου. Την αναζωογονεί και προσπαθεί να φτιάξει ξανά την δομή της.

  Για να το πετύχει αυτό προκαλεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα ώστε να ενεργοποιήσει τον οργανισμό και να παράγει κολλαγόνο και ινώδη ιστό. Οι μικροτραυματισμοί αυτοί δεν είναι φυσικά ορατοί με το μάτι. Ουσιαστικά ο οργανισμός αναγνωρίζει το τραύμα και προσπαθεί να το επουλώσει. Κατά την επούλωση γίνεται λοιπόν όλη η διαδικασία.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για αυτή τη θεραπεία; Μεσοθεραπεία προσώπου ηλικία και εφαρμογή.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος οποιασδήποτε ηλικίας θα μπορούσε να δοκιμάσει την συγκεκριμένη θεραπεία. Είναι κατάλληλη από την ηλικία των 18 έως και 76 ετών. 

Συνήθως την εφαρμόζουν άνθρωποι που θέλουν να εξαφανίσουν τις ρυτίδες, οπότε μιλάμε κυρίως για λίγο πιο ώριμες ηλικίες. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα ενυδάτωσης, ακόμα και σημάδια ή δυσχρωμίες, μπορούν και οι πιο μικρές ηλικίες να επωφεληθούν από αυτήν.

Εφαρμόζεται μόνο στο πρόσωπο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού;

μεσοθεραπεία προσώπου ηλικία

Η prp θεραπεία (μεσοθεραπεία) είναι κυρίως θεραπεία προσώπου. Έτσι ξεκίνησε να υπάρχει εξάλλου σαν αισθητική παρέμβαση. Όμως επειδή μπορεί να επιφέρει πολλά θετικά στην επιδερμίδα μας, έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και στο σώμα.

Στο σώμα, όταν εφαρμόζεται, είναι ικανή να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα, να διορθώσει το περίγραμμα του σώματος, ακόμα και την εποχιακή τριχόπτωση ή αλωπεκία.

Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία που ακολουθείται κατά την εφαρμογή;

Όλη η διαδικασία γίνεται με την χρήση μιας συσκευής (στυλό) που ονομάζεται Dermapen. Το στυλό αυτό διαθέτει μια περιστρεφόμενη κεφαλή η οποία πάνω έχει πολύ λεπτές βελόνες και είναι αυτές που δημιουργούν τους μικροτραυματισμούς στην επιφάνεια του δέρματος.

Οι μικροτραυματισμοί έχουν σκοπό να κάνουν το δέρμα να παράγει παραπάνω κολλαγόνο, συνεπώς να επιφέρει την πλήρη ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας για μια πιο νεανική και φρέσκια όψη.

Ταυτόχρονα, ανάλογα με το προϊόν και το κοκτέιλ που χρησιμοποιείται, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στοχευμένα την χαλάρωση (Botox Therapy), τις βαθιές ή λεπτές γραμμές, τις πανάδες, την αφυδάτωση και τα σημάδια ακμής.

Υπάρχει πόνος κατά την διαδικασία;

Γενικά δεν πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία. Επειδή όμως δημιουργούμε μικροτραυματισμούς στο δέρμα μέσω πολύ μικρών βελονών, κάποιοι έχουν παρατηρήσει μια μικρή ανεπαίσθητη ενόχληση. Η ενόχληση αυτή διαρκεί όσο κρατάει και η θεραπεία και μετά υποχωρεί αμέσως. Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να φοβάσαι όμως!

Μπορείς να κάνεις όμως τη μεσοθεραπεία μόνη σου στο σπίτι;

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά μπορείς. Όμως δεν είναι εύκολο να γίνει ούτε γίνεται με την ίδια διαδικασία και τα ίδια αποτελέσματα που θα έχεις αν κάποιος ειδικός σε αναλάβει.

Υπάρχουν συσκευές που μπορείς να αγοράσεις για χρήση στο σπίτι. Αυτές οι συσκευές έχουν την ίδια φιλοσοφία με το Dermapen απλά η εισχώρησή τους στο δέρμα είναι πολύ μικρότερη. Χρειάζεται όμως προσοχή στην χρήση καθώς, ε γίνει με το σωστό τρόπο, μπορεί να προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με κάποιο serum που δεν έχει λιπαρά οξέα ή να χρησιμοποιήσεις και υαλουρονικό οξύ. Έτσι θα επωφεληθεί περισσότερο το δέρμα σου και θα δεις πιο άμεσα αποτελέσματα.

Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να αφεθείς στα χέρια κάποιου ειδικού που θα αναγνωρίσει τις ανάγκες του προσώπου σου και θα ξέρει τι ακριβώς να κάνει. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξειδικευμένα και ο ειδικός δεν θα τραυματίσει παραπάνω από όσο χρειάζεται το δέρμα σου.

Ποια αποτελέσματα θα δεις στο πρόσωπό σου και πότε θα αρχίσουν να είναι εμφανή;

μεσοθεραπεία προσώπου αποτελέσματα

Ανάλογα το πρόβλημα που έχεις και τις ανάγκες του προσώπου σου, θα δεις και διαφορετικά αποτελέσματα. Αν έχεις ρυτίδες θα δεις μετά από κάποιες συνεδρίες να αλλάζει αυτό.

Η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει τα σημάδια της ακμής, την ελαφριάς μορφής ακμή και επαναφέρει την λάμψη και την υγεία στο πρόσωπο.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Αν το πρόβλημα είναι πιο εκτεταμένο, ίσως να χρειαστούν 2-3 παραπάνω συνεδρίες.

Υπάρχουν παρενέργειες που πρέπει να ξέρεις πριν κλείσεις το ραντεβού σου.

Μεσοθεραπεία προσώπου ηλικία και παρενέργειες μας απασχολεί ιδιαίτερα. Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια σχετικά ανώδυνη αλλά και ακίνδυνη θεραπεία και έχουν παρατηρηθεί ελάχιστα περιστατικά με ήπιες παρενέργειες.

Αυτές οι παρενέργειες έχουν παρατηρηθεί σε όλες τις ηλικίες. Καλό θα ήταν όμως να τις αναφέρουμε για να είσαι ενήμερη για όλα.

  • Ένας μικρός πόνος κατά την εφαρμογή
  • Ερυθρότητα ή ερεθισμός στην περιοχή
  • Μερικές φορές επίσης παρατηρείται κνησμός.
  • Μελανιές λόγω των μικροτραυματισμών
  • Ήπιο οίδημα που υποχωρεί άμεσα μετά από λίγες ώρες.

Μεσοθεραπεία προσώπου, ηλικία και κόστος.

μεσοθεραπεία προσώπου κόστος

Το κόστος της θεραπείας ποικίλλει. Κυμαίνεται από 50 έως 250 ευρώ, ανάλογα με το πρόβλημα.

Το κόστος σε σχέση με την ηλικία εξαρτάται από το πρόβλημα και τις ανάγκες του κάθε δέρματος και τον αριθμό συνεδρίων που θα χρειαστούν.

Η μεσοθεραπεία βρίσκεται στο Charites Beauty and Spa.

Το Charites Beauty and Spa σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία με το χαμηλότερο κόστος. Η προσφορά μας τρέχει ακόμα και μπορείς να την προλάβεις! Από 70 τώρα μόνο 50 ευρώ! Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου εδώ, να μας πάρεις τηλέφωνο στο 2310 242 243, ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο Facebook. Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 4.

NEW.

Στο Charites Beauty and Spa μπορείς να βρεις τώρα την καινοτόμο μέθοδο μέσο θεραπείας   ”PLASMA”.

Με την μέθοδο αυτή πετυχαίνουμε καλύτερη διείσδυση του προϊόντος σε όλα τα σημεία και όχι μόνο σε αυτά όπου τραυματίζουμε με την βελόνα.

Ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε πολύ έντονη σύσφιξη και διεγείρουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Όλα αυτά, ανώδυνα και χωρίς τραυματισμό του δέρματος.