Λεύκανση δέρματος προσώπου: Οι τρόποι που θα σου λύσουν τα χέρια στο λεπτό!

λεύκανση προσώπου

Τι είναι η λεύκανση προσώπου και που χρησιμεύει;

Το δέρμα του προσώπου μας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας, γι’ αυτό πρέπει πάντα να το προσέχουμε και να το περιποιούμαστε. Η λεύκανση δέρματος προσώπου είναι διαδεδομένη από τα αρχαία ακόμα χρόνια, καθώς ένα περιποιημένο πρόσωπο χωρίς ατέλειες αποτελούσε ένα βασικό χαρακτηριστικό ομορφιάς.

Το πρόσωπό μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τους ρύπους, από την έκθεση στον ήλιο, την αλλαγή των καιρικών συνθηκών και το στρες που βιώνουμε. Παράλληλα με αυτά, άλλες συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ ακόμα και η κακή διάθεση, συμβάλλουν αρνητικά στην κατάσταση της επιδερμίδας μας.

Συνεπώς η επιδερμίδα επιβαρύνεται και αρχίζει να εμφανίζει σημάδια πρόωρης γήρανσης, κηλίδες, πανάδες και χάνει την λάμψη και την ελαστικότητά της. Για να διορθώσουμε τα προβλήματα αυτά, χρησιμοποιούμε την θεραπεία της λεύκανσης.

Σε τι ηλικία πρέπει να βρίσκομαι για να κάνω λεύκανση δέρματος προσώπου;

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο για την συγκεκριμένη θεραπεία. Όταν υπάρχει κάποιο απ’ τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ανάλογα όμως με την έκτασή του, χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι αντιμετώπισης για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας και τι θα μου προσφέρει;

λεύκανση προσώπου με λέιζερ

Οι θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την λεύκανση δέρματος προσώπου πλέον είναι εντελώς ανώδυνες και ακίνδυνες, αν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο. Και είναι ικανές να επιφέρουν πολλά θετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας.

Όποια μέθοδος και αν αποφασιστεί να εφαρμοστεί, τα αποτελέσματα είναι αξιοθαύμαστα. Μετά από μερικές συνεδρίες βλέπεις το πρόσωπό σου να αλλάζει εντελώς και να έχει μια διαφορετική όψη και υφή.

Οι πανάδες και οι δυσχρωμίες που συνήθως αποκτούμε μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα είναι παρελθόν. Το δέρμα φαίνεται πιο υγιές και σφριγηλό, και κερδίζει ξανά την νεανικότητά του.

Ποια είναι τα αρνητικά που μπορεί να έχει η λεύκανση δέρματος προσώπου; Υπάρχουν παρενέργειες;

Γενικότερα, εάν η θεραπεία γίνει με τον σωστό τρόπο και από κάποιον εξειδικευμένο αισθητικό, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή κάποια παρενέργεια που θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν σου.

Υπάρχουν απλά κάποια πράγματα που χρειάζεται να προσέξεις τα οποία σε συνεννόηση με τον αισθητικό σου μπορείς να τα συζητήσεις. Συνήθως κάποιες από αυτές τις θεραπείες απαγορεύονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διότι μετά από αυτές το δέρμα είναι αρκετά φωτοευαίσθητο και μπορεί να αποκτήσει παραπάνω πρόβλημα.

Υπάρχουν διαβαθμίσεις για την θεραπεία λεύκανσης δέρματος προσώπου ανάλογα με την ηλικία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Είναι λοιπόν απαραίτητο να υπάρχει πλήρης γνώση του ιστορικού του ασθενή πριν από κάθε εφαρμογή.

Μπορεί να υπάρξει κάποιος μικροερεθισμός στο δέρμα μετά την θεραπεία ο οποίος όμως υποχωρεί άμεσα και δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Τέλος, απαραίτητο είναι να γίνεται συστηματική χρήση αντηλιακού για αρκετό καιρό μετά, επειδή μπορεί από την έκθεση στον ήλιο να αποκτήσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι είχαμε στην αρχή.

Επίσης, καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι σπιτικές συνταγές και δοκιμές στο σπίτι για την αποφυγή αρνητικών αποτελεσμάτων.

Λεύκανση προσώπου με λευκαντικές κρέμες, τι να προσέξεις.

Υπάρχουν πλέον στο εμπόριο αρκετές λευκαντικές. Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικές είναι και τι έχουν ουσιαστικά να σου προσφέρουν.

Αυτές οι κρέμες εμπεριέχουν διάφορα συστατικά όπως οξέα φρούτων, γλυκολικό οξύ ή βιταμίνη C που υπόσχονται την λεύκανση δέρματος του προσώπου. Αυτό που ουσιαστικά κάνουν είναι να αποχρωματίζουν τις προβληματικές περιοχές και να προκαλούν έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από την κάθε κρέμα  ξεχωριστά και την σύστασή της. Δεν μπορούν όλα τα προϊόντα να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Η αισθητικός σας θα σας προτείνει το ιδανικό προϊόν για την περίπτωσή σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μέθοδος που απαιτεί συστηματική χρήση και τα αποτελέσματα έρχονται με την πάροδο του χρόνου.

Είναι η σωστή λύση  συνδυαστικά  με την αντίστοιχη θεραπεία του ινστιτούτου για ένα καθαρό δέρμα χωρίς λεκέδες.

Θεραπείες του Charites Beauty And Spa.

λεύκανση προσώπου σε δερματολόγο

 Το Charites Beauty And Spa έχει να σου προτείνει τις πιο εξελιγμένες  λύσεις και θεραπείες  στις καλύτερες τιμές για να έχεις  το απόλυτο αποτέλεσμα.

Whitening Therapy: Πρόκειται για μια λευκαντική θεραπεία που καταπολεμά τις πανάδες και τις δυσχρωμίες του προσώπου. Χαρίζει έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και επαναφέρει την λάμψη.

Μπορεί να γίνει και τους καλοκαιρινούς μήνες διότι δεν έχει συστατικά φωτοευαισθησίας, αρκεί να υπάρχει συστηματική  χρήση αντηλιακού. Η τιμή της θεραπείας είναι στα 50 €.

Regulator AHA Therapy:  Η θεραπεία AHA περιλαμβάνει διαβαθμισμένη χρήση γλυκολικού οξέος, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Αναπλάθει και αναζωογονεί την επιδερμίδα του προσώπου ενώ ακόμα φροντίζει την σύσφιξή του. Απαγορεύεται όμως τους καλοκαιρινούς μήνες και μετά την χρήση της θέλει πάντοτε αντηλιακή προστασία. Το κόστος κυμαίνεται στα 45 €.

White Lumination Therapy: Λευκαντική θεραπεία της phytomer για μείωση και εξάλειψη πανάδων. Η δυνατή απολέπιση σε συνδυασμό με την βιταμίνη C, την δικτυόπτερη (θαλάσσιο φυτό), και το θαλάσσιο κρίνο προσφέρουν στο δέρμα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φωτεινότητα, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.

Μπορείς να μας επισκεφθείς στην Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 4 στον 4ο όροφο. Ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2310 242 243. Αν θέλεις να κλείσεις το ραντεβού σου μπορείς να το κάνεις εδώ. Για τις προσφορές και τα νέα μας μπορείς να ενημερωθείς από στην σελίδα μας στο Facebook.