Αποτρίχωση Αλεξανδρίτης

Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανικότερη εποχή για να ξεκινήσετε laser αποτρίχωση Αλεξανδρίτη. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελείται από έναν κύκλο συνεδριών που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα της ριζική αποτρίχωσης. Δεδομένου λοιπόν ότι απαιτούνται 6- 8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα η καθεμία, η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως το καλοκαίρι.

Ως πρώτη φορά, σίγουρα θα έχετε πολλά ερωτήματα και απορίες αναφορικά με τα είδη λέιζερ αποτρίχωσης, την ασφάλεια ή την προετοιμασία πριν την πρώτη εφαρμογή. Πάμε να απαντήσουμε σε όλα όσα ενδεχομένως σας προβληματίζουν και σας κρατούν πίσω από το να ξεκινήσετε.

Αποτρίχωση Αλεξανδρίτης Θεσσαλονίκη
Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2310 242 243

Τοποθεσία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00

  • Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτης αποτελεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Η αποτρίχωση με Laser Alexadrite έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και για το λόγο αυτό υπερτερεί σε σχέση με άλλες παρόμοιες μεθόδους αποτρίχωσης.

  • Σε κάθε συνεδρία laser Αλεξανδρίτη εκχέεται μονοχρωματικό φως σε συγκεκριμένα μήκη κύματος. Το φως απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας διαμέσου της μελανίνης και τον καταστρέφει. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μέθοδος δεν επηρεάζει καθόλου την επιδερμίδα. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της επιλεκτικής θερμόλυσης που επιφέρει και στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν παρουσιάζονται παρενέργειες.

  • Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται 5-8 συνεδρίες ανά περίπου 1,5 μήνα, χωρίς αυτό να είναι συγκεκριμένο και τετελεσμένο.

    Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και συνήθως καθορίζεται με βάση την περιοχή εφαρμογής του laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας. Για παράδειγμα, η αποτρίχωση laser σε ξανθές τρίχες απαιτεί λιγότερες συνεδρίες, σε σχέση με τις σκούρες.

    Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει η ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών στον ασθενή.

Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη;
Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη;
Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την μοναδική αποδεκτή μέθοδο καταπολέμησης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από τους επιστήμονες, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Το ξύρισμα για παράδειγμα, προκαλεί ερεθισμούς, θυλακίτιδες και μολύνσεις. Αντίστοιχα, η αποτρίχωση με κερί, αποτελεί μία επώδυνη διαδικασία, ειδικότερα στην ευαίσθητη περιοχή και με μικρής διάρκειας αποτέλεσμα.

Ως αποτέλεσμα, η αποτρίχωση με laser θεωρείται απόλυτα ασφαλής, αρκεί να γίνεται σωστά και από επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, ώστε να με σκοπό τη διασφάλιση της σωστής χρήσης του laser και την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας.
Η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη προκαλεί προβλήματα υγείας;
Η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη προκαλεί προβλήματα υγείας;
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως αυτού του είδους οι μέθοδοι αποτρίχωσης πιθανότατα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλοι έχουν ισχυριστεί ότι το λέιζερ είναι καρκινογόνο επειδή είναι μία “επιθετική” μέθοδος καταπολέμησης της τριχοφυΐας. Πρόκειται για μύθο. Η αποτρίχωση λέιζερ καταστρέφει μεν τις τρίχες, αλλά δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση το δέρμα.

Παρόλα αυτά, αν στο ιστορικό υγείας σας υπάρχει κάποια δερματική πάθηση, καλό είναι να επισκεφτείτε τον γιατρό σας πριν από την πρώτη επίσκεψη εφαρμογής της αποτρίχωσης με laser.
Μπορεί να δημιουργηθεί έγκαυμα από λέιζερ αποτρίχωσης;
Μπορεί να δημιουργηθεί έγκαυμα από λέιζερ αποτρίχωσης;
Ναι, αυτό υπάρχει ενδεχόμενο να συμβεί όταν η μέθοδος εφαρμόζεται σε μαυρισμένα δέρματα κατά τις θερινές περιόδους. Επιπλέον περιπτώσεις που μπορεί να εμφανιστεί, όταν ο ασθενής κάνει ταυτόχρονα τεχνητό μαύρισμα ή όταν λαμβάνει φάρμακα που προκαλούν υπερευαισθησία.

Ακόμη,υπάρχει περίπτωση να συμβεί όταν η εφαρμογή laser πραγματοποιείται από λάθος άτομο, μη έμπειρο. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται υπομονή, καθώς οι βλάβες που προκαλούνται είναι αναστρέψιμες μετά από ένα διάστημα περίπου έξι μηνών.
Απαγορεύεται το λέιζερ στην εγκυμοσύνη;
Απαγορεύεται το λέιζερ στην εγκυμοσύνη;
Κατά τη διάρκεια της κύησης, οι γυναικείες ορμόνες που παράγονται για την προστασία του εμβρύου, έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν το δέρμα με σκοπό την παραγωγή μελανίνης.

Αυτό συμβαίνει για την προστασία του δέρματός σας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ως αποτέλεσμα, η μελανίνη σκουραίνει το δέρμα, με συνέπεια να αυξάνεται ο κίνδυνος εγκαύματος από τη χρήση θεραπειών laser, όπως είδαμε και παραπάνω.
Το λέιζερ Αλεξανδρίτη πονάει;
Το λέιζερ Αλεξανδρίτη πονάει;
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, παράγεται ψύξη για κλάσματα του δευτερολέπτου στην περιοχή, πριν το παλμό του laser Alexandrite. Πρόκειται για ψυχρό αέρα, ο οποίος προστατεύει το μαυρισμένο δέρμα ή γενικότερα τους σκούρους τύπους δέρματος.

Η αίσθηση που αφήνει η εφαρμογή δεν είναι πόνος, αλλά ένα ελαφρύ κάψιμο. Αυτό συμβαίνει στην αρχή μόνο, καθώς όσο περνούν οι συνεδρίες, ο πόνος μειώνεται, αφού μειώνεται αντίστοιχα η πυκνότητα της τριχοφυίας.

🎀 BEAUTY ALERT 🎀
📯 Νέες Προσφορές για γυναίκες και άντρες

Για τις γυναίκες και τους άντρες που ζητούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα η προηγμένη τεχνολογία του ALEX DIOLASE 755ΝΜ, δίνει την απάντηση. Χρησιμοποιώντας χαμηλής ή υψηλής ισχύος laser diode, η πρωτοποριακή μέθοδος diolase, εξαφανίζει τις τρίχες από τα χέρια, ποδια, πλάτη, κλπ, αφήνοντας το δέρμα καθαρό κι απαλό σαν μετάξι.

Η μέθοδος ALEX DIOLASE 755ΝΜ είναι απόλυτα ασφαλής-κλινικά αποδεδειγμένη-ανώδυνη, γρήγορη κι αποτελεσματική.Μόνιμα αποτελέσματα σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους τους φωτότυπους και για όλους τους τύπους και αποχρώσεις τρίχας.

FULL BIKINI ΑΠΟ 50€ ΣΤΑ 25€
ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ 40€ ΣΤΑ 20€
ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ 60€ ΣΤΑ 30€
ΜΠΙΚΙΝΙ+ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ 80€ ΣΤΑ 40€
ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ 60€ ΣΤΑ 30€
FULL ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ 150€ ΣΤΑ 75€
ΚΝΗΜΗ ΄Η ΜΗΡΟΣ ΑΠΟ 80€ ΣΤΑ 40€

Για να προλάβεις τις προσφορές

Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Κλείσε Ραντεβού Τώρα