Αποτρίχωση με Alex- Diode-ND:Yag

Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελείται από έναν κύκλο συνεδριών που οδηγούν στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Δεδομένου λοιπόν ότι απαιτούνται 6-8 συνεδρίες ανά 1-2,5 μήνες η καθεμία, η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνo maximum.

Ως πρώτη φορά, σίγουρα θα έχετε πολλά ερωτήματα και απορίες αναφορικά με τα είδη laser αποτρίχωσης, την ασφάλεια ή την προετοιμασία πριν την πρώτη εφαρμογή. Πάμε να απαντήσουμε σε όλα όσα ενδεχομένως σας προβληματίζουν και σας κρατούν πίσω από το να ξεκινήσετε.

Το τριπλό νέας γενιάς laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode είναι κατάλληλο για αποτρίχωση όλο τον χρόνο, ακόμη και το καλοκαίρι.

Αποτρίχωση Αλεξανδρίτης Θεσσαλονίκη
Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

2310 242 243

Τοποθεσία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00

 • Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode αποτελεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Η αποτρίχωση με Laser Alexadrite – Nd:Yag – Diode νέας γενιάς έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και για το λόγο αυτό υπερτερεί σε σχέση με άλλες παρόμοιες μεθόδους αποτρίχωσης.

 • Τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα και η υφή της τρίχας αλλάζει, γίνεται πιο λεπτή. Μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας με laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode, οι τρίχες μειώνονται αισθητά, γίνονται πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες, αφού καταστρέφεται τελείως ο θύλακάς τους.

  Η αποτρίχωση με τη μέθοδο Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα, ενώ στα περισσότερα σημεία του σώματος η τριχοφυΐα μειώνεται κατά το ήμισυ από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

  Σε κάθε περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται σίγουρα και από τον τύπο και το χρώμα τρίχας του ατόμου, στον οποίο εφαρμόζεται η μέθοδος.

 • Σε κάθε συνεδρία laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode εκχέεται μονοχρωματικό φως σε συγκεκριμένο μήκος κύματος. Το φως απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας μέσω της μελανίνης που το απορροφά και το καταστρέφει. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μέθοδος δεν επηρεάζει καθόλου την επιδερμίδα. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της επιλεκτικής θερμόλυσης και του μεγάλου παλμού και δεν παρουσιάζονται παρενέργειες.

 • Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ή του προσώπου, όπου δηλαδή υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Οι πιο συχνές εφαρμογές αφορούν τις περιοχές: πρόσωπο – μουστάκι, χέρια και πόδια, ώμοι, μασχάλη, στήθος και full bikini.

 • Το κόστος της συγκεκριμένης μεθόδου αποτρίχωσης ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και την έκτασή της.

 • Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται 5-8 συνεδρίες ανά περίπου 1-3 μήνες, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την περίπτωση.

  Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και συνήθως καθορίζεται με βάση την περιοχή εφαρμογής του laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας. Για παράδειγμα, η αποτρίχωση laser σε ξανθές τρίχες απαιτεί περισσότερες συνεδρίες, σε σχέση με τις σκούρες.

  Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει η ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών στον ασθενή.

 • Το Laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode αποτελεί πλέον την πιο ιδανική μέθοδο αποτρίχωσης. Γιατί όμως αξίζει να την προτιμήσετε έναντι άλλων μεθόδων;

  • Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές.
  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.
  • Εξυπηρετεί κάθε τύπο και χρώμα δέρματος.
  • Ενδείκνυται για κάθε περιοχή του σώματος με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
  • Αποτελεί ανώδυνη μέθοδο.
Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode;
Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη;
Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την μοναδική αποδεκτή μέθοδο καταπολέμησης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από τους επιστήμονες, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Το ξύρισμα για παράδειγμα, προκαλεί ερεθισμούς, θυλακίτιδες και μολύνσεις. Αντίστοιχα, η αποτρίχωση με κερί, αποτελεί μία επώδυνη διαδικασία, ειδικότερα στην ευαίσθητη περιοχή και με μικρής διάρκειας αποτέλεσμα.

Ως αποτέλεσμα, η αποτρίχωση με laser θεωρείται απόλυτα ασφαλής, αρκεί να γίνεται σωστά και από επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, με σκοπό τη διασφάλιση της σωστής χρήσης του laser και την τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής.
Η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode προκαλεί προβλήματα υγείας;
Η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη προκαλεί προβλήματα υγείας;
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως αυτού του είδους οι μέθοδοι αποτρίχωσης πιθανότατα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλοι έχουν ισχυριστεί ότι το laser είναι καρκινογόνο επειδή είναι μία “επιθετική” μέθοδος καταπολέμησης της τριχοφυΐας. Πρόκειται για μύθο. Η αποτρίχωση laser καταστρέφει μεν τις τρίχες, αλλά δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση το δέρμα.

Παρόλα αυτά, αν στο ιστορικό υγείας σας υπάρχει κάποια δερματική πάθηση, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον υπεύθυνο υγείας δέρματος πριν από την πρώτη επίσκεψη εφαρμογής με laser.
Μπορεί να δημιουργηθεί έγκαυμα από laser αποτρίχωσης;
Μπορεί να δημιουργηθεί έγκαυμα από λέιζερ αποτρίχωσης;
Ναι, αυτό υπάρχει ενδεχόμενο να συμβεί όταν η μέθοδος εφαρμόζεται σε μαυρισμένα δέρματα. Επιπλέον περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε έγκαυμα, όταν έχουμε κάνει ταυτόχρονα τεχνητό μαύρισμα ή όταν λαμβάνουμε φάρμακα που προκαλούν φωτοευαισθησία.

Ακόμη, υπάρχει περίπτωση να έχουμε έγκαυμα όταν η εφαρμογή laser πραγματοποιείται από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται υπομονή, καθώς οι βλάβες που προκαλούνται είναι αναστρέψιμες μετά από ένα διάστημα περίπου έξι μηνών.
Απαγορεύεται το laser στην εγκυμοσύνη;
Απαγορεύεται το λέιζερ στην εγκυμοσύνη;
Κατά τη διάρκεια της κύησης, οι γυναικείες ορμόνες που παράγονται για την προστασία του εμβρύου, έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν το δέρμα με σκοπό την παραγωγή μελανίνης.

Αυτό συμβαίνει για την προστασία του δέρματός σας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ως αποτέλεσμα, η μελανίνη σκουραίνει το δέρμα, με συνέπεια να αυξάνεται ο κίνδυνος εγκαύματος από τη χρήση θεραπειών laser.
Το laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode πονάει;
Το λέιζερ Αλεξανδρίτη πονάει;
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, παράγεται παράλληλη ψύξη με τον παλμό του laser Alexandrite – Nd:Yag – Diode. Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε και ψυχρό αέρα, ο οποίος προστατεύει το μαυρισμένο δέρμα ή γενικότερα τους σκούρους τύπους δέρματος.

Η αίσθηση που αφήνει η εφαρμογή δεν είναι πόνος, αλλά ένα ελαφρύ κάψιμο. Αυτό συμβαίνει στην αρχή μόνο, καθώς όσο περνούν οι συνεδρίες, ο πόνος μειώνεται, αφού μειώνεται αντίστοιχα η πυκνότητα της τριχοφυΐας.
Αποτελεσματικότητα
laser Αλεξανδρίτη –
Nd:Yag – Diode
Laser-Hair-Removal-Image-IL
Σε σύγκριση με τα άλλα laser Αλεξανδρίτη μικρού παλμού (παλιάς γενιάς), το laser Αλεξανδρίτη – Nd:Yag – Diode νέας γενιάς υπερτερεί λόγω του ότι η παρεχόμενη ενέργεια είναι σε διαφορετικά επίπεδα και υποδομεί τον τριχικό θύλακα, πράγμα που δε μπορούν να κάνουν τα άλλα lasers.